Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Balan da cartile pe fata: Trebuie sa le accept. Imi asum!
Showbiz

Andreea Balan da cartile pe fata: Trebuie sa le accept. Imi asum!

Andreea Balan da cartile pe fata: Trebuie sa le accept. Imi asum!

Andreea Balan da cartile pe fata! Artista a postat un mesaj prin intermediul caruia si-a asumat ce se intampla cu viata sa.

“Mă ştiţi de mic copil şi am crescut în faţa voastră. Îmi place că sunt cunoscută şi nu mi-aş fi dorit altă viaţă. Deşi “vedetismul” da, e frumos pe scenă, la tv, la evenimente, el vine şi cu părţi mai puţin plăcute pe care trebuie să le accept, iar statutul de persoană publică trebuie asumat. Îmi asum că nu îmi aparţin, ca viaţa mea este comentată, că oamenii vor să ştie ce fac şi cum fac şi că mă apostrofează când nu le place ceva.

Andreea Balan da cartile pe fata: “Am responsabilitatea să ofer speranţă şi să fiu un exemplu pozitiv”

Îmi asum că trebuie să zâmbesc frumos în societate, să răspund politicos tuturor, să mă prezint în diverse locuri unde am promis că merg, chiar dacă prefer să stau pe canapea cu o cană de ceai. Totodată am şi responsabilităţi, nu doar să beneficiez de like-uri, fani şi contracte de imagine.

Ador să fiu pe scenă şi să ofer lucruri frumoase şi de calitate

Am responsabilitatea să ofer speranţă şi să fiu un exemplu pozitiv în momente mai puţin plăcute şi pe cât posibil să ajut şi să fac lucruri bune şi exemplare pentru cei din jur. Ador să fiu pe scenă şi să ofer lucruri frumoase şi de calitate”, a scris artista pe Facebook.

Ma stiti de mic copil si am crescut in fata voastra.Imi place ca sunt cunoscuta si nu mi-as fi dorit alta viata. Desi…

Posted by Andreea Balan on Friday, 24 April 2020