Lifestyle

Andreea Bălan, mărturisiri cutremurătoare. „Să fiu operată de trei ori în decurs de o lună mi-a arătat cât de fragili suntem”

Andreea Bălan, mărturisiri cutremurătoare. „Să fiu operată de trei ori în decurs de o lună mi-a arătat cât de fragili suntem”

Andreea Bălan, mărturisiri cutremurătoare. „Să fiu operată de trei ori în decurs de o lună mi-a arătat cât de fragili suntem”. Vedeta a mărturisit într-un interviu pentru revista Viva, că ultimile zece luni din viața ei au fost extrem de bulversante.

A trecut de la normalitate la agonie, în momentul în care era să-și piardă viața în timpul celei de-a doua nașteri. Apoi, a trecut de la extaz la agonie, în momentul în care căsnicia sa de doar câteva luni s-a terminat într-un divorț.

„Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie. Apoi la extaz și apoi iar la agonie. Mă refer la faptul că aveam o relație normală, frumoasă, care a fost dată peste cap de evenimentele șocante de la nașterea Clăriței. Un șoc din care nici azi nu mi-am revenit complet.

Apoi, pe patul de spital, eu am decis să facem actele pentru căsătorie și credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea.

Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată”,  a mărturisit cântăreața.

Mărturisiri cutremurătoare. „Orice durere cauzată de o despărțire pălește în fața lipsei de sănătate”

Andreea Bălan a realizat că, deși pare un clișeu, sănătatea e cel mai de preț lucru. A înțeles acest lucru în momentul în care a fost operată de trei ori într-o lună.

„Cea mai grea experiență de viață a fost atunci, la nașterea Clăriței. Orice durere cauzată de o despărțire pălește în fața lipsei de sănătate. Să fiu operată de trei ori în decurs de o lună mi-a arătat cât de fragili suntem. Și că sănătatea este cea mai de preț.

Aceea a fost o cumpănă emoțională majoră, datorită căreia am devenit extrem de puternică. Iar acum văd viața cu alți ochi. Nimic nu mă mai sperie, am mai mult curaj să fac lucruri și mă bucur mult mai mult de prezent. Viața mi-a arătat de multe ori că este imprevizibilă, deși eu aveam un plan anume. Și astfel încerc să văd partea plină a paharului și să mă gândesc că mereu vor veni lucruri bune, după ceva rău”, a mai spus cântăreața.