Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Bălan, momentul adevărului. „Nu o fac împotriva voinței mele”
Showbiz

Andreea Bălan, momentul adevărului. „Nu o fac împotriva voinței mele”

Andreea Bălan, momentul adevărului. „Nu o fac împotriva voinței mele”

Andreea Bălan, momentul adevărului. „Nu o fac împotriva voinței mele”. În cel mai nou vlog publicat pe canalul său de YouTube, Andreea Bălan a mărturisit ce sume încasează din clipurile postate pe cea mai populară platformă din întreaga lume. Artista a răspuns întrebărilor fanilor săi.

„Ce naște din pisică, șoareci mănâncă!”

Andreea Bălan a explicat de ce s-a apucat de YouTube sau de ce își filmează copii.

420„M-am apucat de YouTube, pentru că simțeam că lipsește ceva din cariera mea. Adică: scoteam piese, mergeam la emisiuni, eram și sunt în juriu la „Te cunosc de undeva!”. Dar am observat că oamenii vor mai mult de la tine! Așa, dându-vă acces în casa mea, în familia mea, puteți să mă cunoașteți mult mai bine și, evident, să vedeți dacă vă place sau nu. Dacă nu vă place, nu mă urmăriți.

Mie îmi place să fac acest lucru. Adică, nu o fac împotriva voinței mele și nici împotriva voinței fostului soț, cum unii dintre voi ați scris, că: «Vai, nu voia…». Faptul că le expun pe Ella și pe Clara. Păi Ella și Clara mai târziu sigur vor fi în media!

Știți, ce naște din pisică, șoareci mănâncă! Deci, evident, cel puțin una dintre ele va fi cântăreață, prezentatoare, actriță, moderatoare. Și atunci este foarte tare că eu pot să îi contruiesc deja platforma, baza, fanbase-ul, ca mai târziu, să-i fie mai ușor decât mi-a fost mie”, a spus Andreea Bălan.

Cheia succcesului

Artista a mai explicat și ce reprezintă succesul, din punctul ei de vedere.

„Cheia succesului este să faci ceva cu atâta pasiune și să-ți placă atât de mult ceea ce faci, încât s-o faci bine. Și succesul și banii sunt doar niște consecințe ale actului în sine. Eu nu fac ceea ce fac, deși mulți îmi spun că fac atâtea pentru bani…

Nu. Dacă ai face exclusiv pentru bani, nu ți-ar ieși. Trebuie să-ți placă ceea ce faci, să pui pasiune, să pui suflet. Și banii vin, ca o consecință că tu faci un lucru bun și de calitate. (…) Oamenii plătesc pentru că eu ofer ceva de calitate. Nu fac pentru bani. Fac de plăcere. Și știu, totodată, că banii vin atunci când fac de plăcere”, e de părere Andreea.

„Ăia din America, da, câștigă o căruță de bani”

Cântăreața a declarat că Dorian Popa câștigă mult mai mult decât ea. În condițiile în care el publică zilnic vloguri pe YouTube, iar ea doar opt pe lună. În plus, artista îl plătește pe Karin Frone, cel care îi face montajul.

„Foarte mulți: «A, păi, face din YouTube o căruță de bani! Că de-aia face vlogging!» Nu, dragilor! Din YouTube-ul românesc nu faci chiar atât de mulți bani! Eu fac atâția bani cât să îmi acopăr montajul. Pentru că eu nu montez, nu am timp să montez. Și ador cum montează Karin! Nu vă luați după socialblade.com.

Alea sunt niște câștiguri pe care ar trebui normal să le primim dacă am locui în America sau în alte țări și dacă reclamele de pe YouTube ar fi plătite așa cum sunt plătite în America. Adică, ăia în America, da, câștigă o căruță de bani din YouTube!

Noi, aici, în România, în funcție de cât de mult postezi, poți să câștigi mai mult sau mai puțin. Eu, nepostând în fiecare zi, de exemplu, ca Dorian Popa, automat, câștig mai puțin ca el. Dar pot să câștig mai mult decât o persoană care postează o data pe lună”, a mai spus artista.