Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Balan rupe tacerea: “Avea grijă de Ella alaturi de Flori”
Showbiz

Andreea Balan rupe tacerea: “Avea grijă de Ella alaturi de Flori”

Andreea Balan rupe tacerea:

Andreea Balan rupe tacerea. Artista a oferit informatii proaspete despre divortul despre George Burcea! Iata ce spune vedeta despre casnicia, dar si despre problemele pe care le-au intampinat in viata de cuplu.

“Nu ai cum să lupți sau să salvezi pentru cineva care nu vrea, nu mai vrea să fie acolo, vrea altceva sau este într-o zonă cu niște traume pe care nu le conștientizează sau nu dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii.

El și-a dorit altceva, și-a dorit să aibă o altă viață

Totodată nefericirea pe care el o avea eu pot să o înțeleg până la un anumit punct, eu cred că suntem definiți de copilărie și suntem 90 % trecut și 10% prezent. Tot timpul vei proiecta în persoana de lângă tine niște lucruri triste din trecut”, a declarat Andreea Bălan în noul său vlog.

Artista a avut grija sa ofere un raspuns si penru cei care i-au transmis comentarii rautacioase si au acuzat-o ca si-a dorit doar cariera.

“Dacă eram doar pentru carieră, nu făceam doi copii. O femeie care își dorește carieră nu face doi copii”, le-a răspuns artista celor ce au acuzat-o.

“A fost o relație foarte frumoasă într-o anumită perioadă și trebuie să păstrăm în sufletele noastre doar momentele frumoase, iar timpul o să șteargă și suferința și tot”, a completat artista.

Andreea Balan rupe tacerea: El nu s-a mai implicat la fel în creșterea Clarei din diferite motive

“Și noi așa ne-am înțeles, că el va asta acasă, iar eu voi merge în continuare la concerte. George avea grijă de Ella alături de Flori, bona noastră dragă, care este în viața Ellei din a treia lună și totodată de mama. Deci Flori venea dimineața, iar mama după amiază. În schimb, când a apărut Clara, 90% din tura de noapte mi-a revenit mie și eu m-am implicat foarte mult în creșterea Clarei. El nu s-a mai implicat la fel în creșterea Clarei din diferite motive”, a mai povestit artista.

George mai vine în vizită din când în când

“Lucruri urâte s-au petrecut doar în ultimele trei luni, în rest, relația noastră a fost frumoasă, George mai vine în vizită din când în când, dar nu mai rămâne peste noapte”, a concluzionat artista, care se pregătește să depună actele de divorț, potrivit DcNews.