Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Bălan vrea să se mărite, din nou. „Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”
Showbiz

Andreea Bălan vrea să se mărite, din nou. „Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”

Andreea Bălan vrea să se mărite, din nou. „Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”

Andreea Bălan vrea să se mărite, din nou. „Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?” Într-un interviu live susţinut de Cristi Brancu, Andreea Bălan a vorbit cu sinceritate despre realțiile sale cu bărbații și despre dragoste. Artista a mărturisit că e pregătită să iubească din nou. Să cunoască oameni noi.

Mămică a două fetițe și proapsăt divorțată, Andreea Bălan recunoaște că nu are cine știe ce experiență, când vine vorba de bărbați.

“Care bărbaţii mei? Doi până la 35 de ani? Oamenii sunt cam răutăcioşi şi m-au deranjat aceste comentarii235. Eu am fost o fată forte cuminte şi să ai de la 20 de ani până la 35 să zicem doi bărbaţi, e foarte puţin.

Eu nu am avut experienţă aşa de mare în ale bărbaţilor adică să îmi aleg, să mă întâlnesc, să fac dating. Eu la 21 de ani m-am cuplat cu Keo, apoi am stat 8 ani de zile, la un moment dat s-a terminat cu o despărţire urâtă. Mulţi bărbaţi înşală. Asta e! Acum nu mi se mai pare o dramă”, a spus Andreea Bălan.

„Nu consider că am ghinion în ale bărbaților”

Andreea i-a mai spus lui Cristi Brancu că nu e prima și nici ultima femeie care trece printr-un divorț. „Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor”, a mai spus vedeta.

Andreea Bălan vrea să iasă la întâlnire peste șase luni

„Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating. Un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an…eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită.

Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”, a concluzionat cântăreața.