Lifestyle

Andreea Bănică, ținută fără inhibiții! Și-a uitat un lucru în sifonier

Andreea Bănică, ținută fără inhibiții! Și-a uitat un lucru în sifonier
Andreea Bănică a postat o imagine  care a stârnit controverse. In plină vară a supraîncălzit internetul. Unii au acuzat-o că nu poartă lenjerie intimă. Imaginea din articol este extrem de incitantă, merită s-o vedeţi.

Fotografia cântăreţei a stârnit un val de comentarii pe internet. Unele destul de răutăcioase, dar în apărarea ei au sărit admiratorii Andreei Bănică.

Andreea Bănică a făcut senzație, pe o alee cu circulație redusă, cu o rochie de vară uşoară, voporoasă şi adânc despicată pe ambele picioare, fapt care a dezvăluit că nu ar poarta lenjerie intimă.  Cel puţin aşa pare în imaginea de mai jos.

Alături de fotografia care a încins internetul… Andreea  Bănică a scris: Tropical vibes🌴Dress like me!

Andreea Banica in rochie puternic despicata

Ce comentarii a stârnit ținuta Andeei Bănică

”Dacă ai așa un corp”, ”feminitatea nu e pentru toată lumea. Superbă”, ”Ăștia care tot comentați vai nu ai chiloți, sunt și chiloți fără cusătură, invizibili”,

iar replica n-a întârziat să apară:

Diana Zlibuț Matei Elena Georgiana ti-a cerut cineva pararea? Tine-o pentru tine draga mea !Ce cauti pe pagina ei daca nu ti-o place ? Esti rautacioasa , o urmaresti doar ca sa comentezi de rau la adresa ei ? Ii se rupe de voi si de parerile voastre .

Elena Tase Andreea Dimache Asa este .Își dau cu parerea toate frustrările si babetele

Gabriella Niţu Matei Elena Georgiana, și dacă are sau nu lenjerie intimă, care este problema?

Dacă nu-ți place de Andreea, de ce ești pe pagina ei?, a scris cineva în apărarea cântăreţei.

Andreea Dimache Matei Elena Georgiana are nu are e problema ei , arată bine poată sa nu își pună chiloți ( chiar dacă nu cred)

Claudia Marcela Grasu Andreea Dimache Bine spus.

Aura – Adelina Nico Nico ce va mai place bârfa.

Alt mesaj: ”Ce contează câți copii are atâta timp cât corpul îi permite?”.

”Ești superbă din cap până-n picioare”, ”Frumusețe mare”, ”Arăți foarte bine”, ”Ești minunatăp”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Frumoasă rău”, ”O femeie foarte stilată, modernă”, ”Ești spectaculoasă”, ”A întrecut măsura de data asta, dar e superbă”, ”Arată super bine”, sunt doar câteva dintre comentariile făcute la fotografia care i-a încins pe fani.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *