Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Berecleanu acuzații la adresa unei foste colege: „Este greu să se impună unui public de masă”
Showbiz

Andreea Berecleanu acuzații la adresa unei foste colege: „Este greu să se impună unui public de masă”

Andreea Berecleanu acuzații la adresa unei foste colege: „Este greu să se impună unui public de masă”

Andreea Berecleanu acuzații la adresa unei foste colege: „Este greu să se impună unui public de masă”. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena1 s-a hotărât să dea cărțile pe față. La o lună după ce a părăsit Antenele, Andreea Berecleanu a vorbit deschis despre motivele din spatele demisiei.

Într-un interviu acordat revistei VIVA, jurnalista a explicat că și-a dat seama că între Antena1 și Sandra Stoicescu exista o înțelegere. „Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot.

Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!”, a povestit Andreea Berecleanu.

În opinia ei, Sandra Stoicescu nu e potrivită pentru Observator. „Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privit”, a mai spus Andreea Berecleanu.