Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Berecleanu, apariție de senzație la TV. A spus adio Antenei1 pentru totdeauna?
Showbiz

Andreea Berecleanu, apariție de senzație la TV. A spus adio Antenei1 pentru totdeauna?

Andreea Berecleanu, apariție de senzație la TV. A spus adio Antenei1 pentru totdeauna?

Andreea Berecleanu, apariție de senzație la TV. A spus adio Antenei1 pentru totdeauna? În urmă cu două luni vedeta anunța că pleacă de la pupitrul Observatorului. Astăzi Andreea Berecleanu a apărut la TV pentru prima dată.

Andreea Berecleanu şi fiica sa apar împreună la Kanal D. Acestea au filmat un material special, pentru emisiunea “Teo Show”.Anunțul a fost făcut chiar de fosta vedetă a Antenei 1, pe pagina sa de Facebook.

„Astazi dimineață am filmat pentru colegii de la Kanal D. Cu cine? Așa cum se vede din fotografii, cu Eva, fiica mea. Am vorbit despre viața în această perioadă, pre și post izolare. De reluarea activităților de zi cu zi. Am răspuns tuturor întrebărilor puse de Mădălina Lambriloc cu multă decență și experiență. În curând, la Teo Show!”, a spus Andreea Berecleanu.

De ce a părăsit Andreea Berecleanu Antena1?

În luna februarie, vedeta se pleca de la Observator, pentru a-i lăsa locul Alessandrei Stoicescu. După 17 ani de colaborare cu Antena 1, Andreea Berecleanu, făcea tristul anunț tot pe pagina sa de Facebook.

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. Sunt prezentator de ştiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât şi de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit. Sunt un om corect şi onest.

Pot să dau şi amanunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viaţa trebuie să-şi urmeze cursul, la fel şi profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste şi respect mereu, sub diferite forme. Și vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani. Mulţi dintre voi, aşa cum mi-aţi spus oficial pe reţelele mele de Social Media sau în studiile de piaţă, dar şi pe stradă, faţă în faţă, mă consideraţi un prieten al familiei dv şi un jurnalist cu credibilitate.

Ba mai mult, aceia dintre dv care nu eraţi telespectatori ai Antena 1, aţi ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Aşa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranţă!”, a fost mesajul Andreei Berecleanu.