Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Berecleanu și-a chemat fostul soț în fața magistraților. Care este motivul?
Showbiz

Andreea Berecleanu și-a chemat fostul soț în fața magistraților. Care este motivul?

Andreea Berecleanu și-a chemat fostul soț în fața magistraților. Care este motivul?

După 7 ani de la divorț, Andreea Berecleanu își cheamă din nou fostul soț în fața judecătorilor.

Andreea și Andrei au avut o căsnicie de 15 ani, care s-a terminat printr-un divorț scandalos în urmă cu șapte ani. De atunci andreea l-a chemat de mai multe ori pe Andrei în fața instanței pentru diferite motive. De data aceasta este vorba despre „partaj bunuri comune și lichidarea regimului matrimonial”.

În trecut, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au avut împreună o firmă de producție video.

De aproape cinci ani, cei doi vor să închidă societatea, însă nu s-a înțeles asupra detaliilor financiare, drept urmare, Andreea și Andrei au cerut instanței să decidă cum se va face împărțirea.

Proces pentru pensie alimentară

Andrei Zaharescu a încercat să obțină o reducere de 200 de dolari pentru pensia alimentară a celor doi copii pe care îi are cu Andreea Berecleanu.

„El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o sumă de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi.

Am înţeles că vorbeşte cu copiii. Andreea a plecat cu copiii şi cu domnul Stan la Disneyland. A venit şi el. Andrei susţine că nu poate să vină decât o dată pe an în România.

Andreea nu i-a interzis să îşi vadă copiii. Ei au stat două luni la el în vacanţă, în Africa de Sud. El avea o relaţie bună cu cei mici.

Nu cunosc să fi existat episoade violente între Andrei şi Andreea. Când s-a produs ruptura, s-a produs de tot’, mărturisea avocatul Andreei Berecleanu, în urmă cu mai bine de 4 ani.

Care a fost adevăratul motiv al divorțului

Fosta știristă spune că motivul divorțului a fost faptul că nu se mai simțea fericită în mariajul cu fostul soț.

Din 2016, vedeta tv este căsătorită cu medicul chirurg estetician Constatin Stan.

Fostul prezentator tv a părăsit România la nici patru luni de la divorțul de Andreea Berecleanu. El s-a mutat în Africa de Sud,  alături de actuala lui soție, avocata Cosmina Ionescu, care i-a dăruit încă un copil.

‘La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial’, declara Andreea Berecleanu, potrivit tacataca.prosport.ro