Info Actual > Showbiz > Andreea Esca renunță la televiziune? Noi detalii despre intrarea în politică: „Mi s-a propus…”
Showbiz

Andreea Esca renunță la televiziune? Noi detalii despre intrarea în politică: „Mi s-a propus…”

Andreea Esca renunță la televiziune? Noi detalii despre intrarea în politică: „Mi s-a propus...”

Andreea Esca renunță la televiziune? Noi detalii despre intrarea în politică. Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România, lucrează la Pro Tv din anul 1995. De-a lungul timpului, ea a obținut numeroase premii care-i atestă supremația în domeniul televiziunii.

În cei 25 de carieră, Andreea Esca spune că au existat numeroase oferte de a intra în politică, dar că niciodată nu a fost interesată, așa cum a declarat chiar știrista de la Pro TV.

Andreea Esca renunță la televiziune? Noi detalii despre intrarea în politică: „Mi s-a propus…”

„Da. Mi s-a propus de mai multe ori, dar nu este ceva ce îmi doresc”, a spus Andreea Esca, pentru Ciao.

Andreea Esca pregătește de sfârșitul carierei?

Vedeta lucrează de peste 2 decenii la pupitrul știrilor de la PRO TV, iar în lumea televiziunii au început să apară tot felul de informații cu privire la cine se va retrage primul, ea sau Dan Negru. Astfel că știrista a clarificat cât se poate bine situația și a explicat că este convinsă de faptul că nici ea și nici prezentatorul de la Antena 1 nu se vor retrage prea devreme.

„Eu zic să nu renunțăm niciunul, că nu văd de ce. Pur și simplu. Cred că trebuie făcute lucrurile atunci când simți, cum simți și nu cred că e cazul să renunțe nimeni”, a declarat Andreea Esca.

Esca și  planurile de viitor

Recent, Andreea Esca deschis un complex turistic, la Porumbacu. Vedeta spune că planurile de viitor sunt să primească în continuare oaspeți, pe care să îi ajute să se bucure de frumusețea zonei.

„Planurile sunt de a primi în continuare, cu mare drag, oaspeți, turiști care sunt interesați să-și petreacă o vacanță într-o zonă de munte, unde e aer curat și se mănâncă bine, și unde-i foarte mult calm și unde își pot regăsi copilăriile la țară, în cazul în care au avut copilării la țară, sau pot descoperi cum erau copilăriile la țară, în cazul în care n-au avut copilărie la țară. Aș vrea să ofer multă bucurie”, a precizat știrista, pentru aceeași sursă.

Care a fost primul job al Andreei Esca?

 „Am adus această fotografie pentru a vă arăta acești cercei. A fost primul lucru câștigat din banii mei”, a mărturisit Andreea Esca. Aceasta a povestit că făcuse figurație într-un film și primise ca salariu 100 de lei. Toți banii câștigați i-a cheltuit pe acea pereche de cercei, achiziționată de la magazinul Eva de atunci.

Andreea Esca a făcut studii de Jurnalism, iar apoi la sfatul unui prieten s-a prezentat pentru un interviu la postul de știri SOTI, pe care l-a și trecut cu brio. A urmat apoi un stagiu la CNN și o propunere să rămână să lucreze pentru cea mai mare televiziune din lume, dar a refuzat și s-a întors acasă.

La scurt timp s-a angajat la Pro Tv, iar după acel „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută” a scris istorie în televiziune devenind astăzi una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România.