Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Mantea, schimbare de planuri. Coronavirusul e de vină
Showbiz

Andreea Mantea, schimbare de planuri. Coronavirusul e de vină

Andreea Mantea, schimbare de planuri. Coronavirusul e de vină

Andreea Mantea, schimbare de planuri. Coronavirusul e de vină. Aflată în Turcia, pentru filmarea show-ului „Puterea Dragostei”, difuzat pe Kanal D, prezentatoarea TV a învățat, mai mult ca niciodată, să trăiască simplu.

Andreea Mantea a dezvăluit pentru revista Viva cum își petrece timpul când nu filmează. Pandemia de coronavirus are un impact major și în viața cotidiană a turcilor.

„Atmosfera în Turcia este destul de ok. Lumea nu este foarte panicată, poate și datorită faptului că încă nu sunt foarte multe cazuri confirmate, până la momentul în care acord acest interviu. Aseară, am ieșit să cumpăr ceva și era un mic haos creat, în câteva supermarketuri. Am văzut că era coadă, multe mașini.

Făceau multe cumpărături, lucruri care m-au speriat puțin, deoarece nu acesta este comportamentul de consum al oamenilor de aici”, a mărturisit Mantea.

Aceasta a mai spus că șia- retras fiul de la grădiniță, înainte de închiderea oficială a școlilor și grădinițelor. „Deja au început să se închidă multe școli. L-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație.

Ulterior hotărârii mele, s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum. Și măsuri de protecție luăm. Nu ieșim decât dacă este absolut necesar și nu mergem în zone aglomerate. Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei.”

„Ar trebui să fim uniți și să încercăm să ne respectăm”

Prezentatoarea TV a mai spus că, din cauza pandemiei de coronavirus, și-a schimbat toate planurile. „Mi-am schimbat toate planurile, atât evenimentele personale, cât și profesionale, vacanțele. Am oprit totul.

Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili. Măsurile luate sunt pentru a combate această pandemie. Ar trebui să fim uniți și să încercăm să ne respectăm, să nu mai arătăm cu degetul. Să ne acceptăm, să fim conștienți de răul pe care am putea să îl facem involuntar persoanelor dragi”, a mărturisit vedeta.