Info Actual > Showbiz > Andreea Marin a izbucnit în lacrimi la TV. Dezvăluiri dureroase: O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima
Showbiz

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi la TV. Dezvăluiri dureroase: O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi la TV. Dezvăluiri dureroase: O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi la TV. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase la Kanal D, în emisiunea “40 de întrebări, cu Denise Rifai”.

Mama Andreei Marin a trăit drama vieții sale în momentul în care mama ei și-a pierdut viața în urma unui accident grav de mașină. Andreea, împreună cu părinții și sora sa se întorceau de la mare. În cadrul unui interviu acordat cu ceva timă în urmă, vedeta a rememorat ziua neagră care i-a schimbat viața și declara că părinții ei chiar erau pe gânduri dacă să se întoarcă acasă sau să mai stea la mare. Au decis să se întoarcă în acea zi, doar că nu au mai ajuns cu toții acasă.

“Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit în Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi la TV. În cadrul emisiunii “40 de întrebări, cu Denise Rifai”, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a oferit declarații tulburătoare, cu lacrimi în ochi. Aceasta a spus că l-a iertat în cele din urmă pe Dumnezeu, ale cărui decizii nu pot fi contestate și a realizat că nu a lăsat-o singură niciodată.

A pierdut cinci oameni dragi într-un an

În plus, Andreea Marin a mărturisit că au fost momente când a simțit că va ceda, în anul în care și-a pierdut cinci oameni dragi.

“Anul în care am pierdut 5 oameni dragi, toți în același an, și “poarta surprizelor”, în fiecare seară, continua să se deschidă către lume, iar eu pășeam zâmbind, ca un actor care își duce rolul până la capăt. Și când intram acolo, în fața a 250 de oameni din sală, care mă așteptau cu emoții și în fața a milioane de oameni de pe 5 continente care ne urmăreau, simțeam totuși că eu trebuie să le aduc fericire.

Eu nu puteam să le aduc pe umerii lor nefericirea mea.

E o vorbă pe care mi-o amintesc de la mama mea, chiar dacă ea a murit când eu aveam doar 9 ani, mi-a spus la un moment dat: nu pune pe umerii celorlalți necazurile tale. Și așa am făcut.

Am mers mai departe, am zâmbit și să știți că e și o terapie aceasta. Nu e un teatru, e o terapie. Pe mine munca m-a salvat în cele mai grele momente din viața mea. Și apoi când a apărut în viața mea fetița mea, nu există o motivație mai bună decât să fiu bine pentru ea”, a povestit Andreea Marin în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

L-a iertat Andreea Marin pe Dumnezeu?

“Da, cum Dumnezeu nu poți să te cerți. M-am supărat pe el pentru că nu l-am înțeles. Era imposibil, eram un copil și era imposibil să înțeleg de ce o mamă frumoasă ca a mea, la 36 de ani, trebuie să părăsească lumea aceasta într-un mod brutal și trebuie să se stingă în brațele copilului său de 9 ani. Nici azi nu am găsit răspunsul ăsta, însă, la ceva timp după aceea, vreo doi ani, am avut un alt moment greu și am spus, fără să-mi dau seama: “Doamne ajută!” Atunci mi-am dat seama că Dumnezeu nu m-a lăsat”, a mai spus ea.

Ce semne i-a trimis mama Andreei Marin, după moarte: M-a marcat!

“Sunt foarte multe. Unul m-a marcat, atunci când fetița mea era mică, abia învăța să meargă. Ca mamă eram speriată. Locuiam într-o casă care avea scări și eram mereu speriată de scările acelea, visam noaptea că fetița mea o să cadă pe acele scări. Nu am o explicație, era punctul meu sensibil.

Într-o noapte, am visat că fetița mea la un moment dat a dispărut de lângă mine, mi-am dat seama că a căzut și apoi, deodată, mama mi-a spus: Ia-o, stai liniștită. Cât sunt eu aici nu se poate întâmpla nimic. De atunci toate temerile mele au dispărut”, a mai spus Andreea Marin.