Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Marin atentioneaza: “Mi-au trebuit trei ani sa ma vindec”
Showbiz

Andreea Marin atentioneaza: “Mi-au trebuit trei ani sa ma vindec”

Andreea Marin atentioneaza:

Andreea Marin atentioneaza. In urma cu ceva timp, vedeta a trait o experienta neplacuta dupa ce a folosit un produs cumparat de pe internet. Mesajul pe care toate femeile ar trebui sa il citeasca!

Vedeta a slabit mai bine de 15 kilograme într-un timp foarte scurt și s-a lovit și de problemele specifice acestor schimbări drastice: piele lăsată, unghii casante etc.

Mai rău a fost când a testat o cremă cumpărată de pe internet

”Eu nu mai încerc pe pielea mea produse de cosmetică. Am cumpărat un produs de pe internet, cu recomandări foarte bune, care avea trecute și posibile efecte adverse însă eu nu credeam că o să fiu acel 1 la un milion care poate avea reacții323. Iar după acel expriment mi-au trebuit trei ani să mă vindec.”

Andreea Marin atentioneaza: “Am văzut cum e să nu ții cont, să nu fii bine informat, că te iei după recomandările prietenilor fără să consulți un specialist dacă acel produs îți este bun. Mai mult decât atât, să nu-ți verifici starea de sănătate și să te gândești că ce merge pentru vecina ta sau pentru prietena ta, neapărat merge și pentru tine”, a povestit vedeta, reamintindu-și coșmarul prin care a trecut”.

Fiecare femeie merită să-și prețuiască frumusețea

Fiecare om trebuie să întrebe un specialist și să își verifice starea de sănătate înainte de a testa un produs cosmetic. „Cred că pentru fiecare buzunar există soluții pentru frumusețe, cred că pentru fiecare om trebuie să existe un mic ritual, la ieșirea din casă sau înainte de a merge la culcare. Trebuie să existe un obicei de îngrijire a corpului, să ai grijă de tine și de starea ta de bine. Fiecare femeie merită să-și prețuiască frumusețea. În fond, frumusețea înseamnă sănătate. Eu n-am auzit de frumusețe fără sănătate”, a explicat Andreea.

Își admiră bunicile pentru felul în care au îmbătrânit

„M-am uitat la bunicile mele care au înaintat frumos în vârstă, cu demnitate, iar asta îmi doresc și pentru mine și pentru fiica mea, să se prețuiască. În fiecare dimineața, eu și Violeta avem ritualuri de înfrumusețare, îi place să încerce cremele recomanda- mele!”, a mai mărturisit vedeta.