Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Marin, decizie în plină pandemie de coronavirus. Vedeta și-a șocat fanii
Showbiz

Andreea Marin, decizie în plină pandemie de coronavirus. Vedeta și-a șocat fanii

Andreea Marin, decizie în plină pandemie de coronavirus. Vedeta și-a șocat fanii

Andreea Marin, decizie în plină pandemie de coronavirus. În plină situație de criză, Andreea Marin a luat o măsură drastică, dar sigură. Pentru că saloanele de înfrumusețare sunt închise, vedeta a decis să își  vopsească părul acasă. Ea a mărturisit că acest lucru nu l-a făcut singură, ci cu ajutorul iubitului său, Adrian Brâncoveanu.

”Bună dimineața! Am făcut-o și pe asta: pentru prima data, am vopsit parul acasă, și a ieșit! Parul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, asa ca îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanță de baza, aveam emoții sa nu fac o boacană, dar iată ca a fost mai ușor decât ma așteptăm!”, a spus Andreea Marin pe conturile de socializare.

Andreea Marin, decizie în plină pandemie de coronavirus. Ea a împărtășit fanilor metoda folosită.

„Pentru ca am promis sa împărtășesc cu voi procesul, iată pașii:

Primul pas și cel mai important este sa va convingeți partenerul de viata sa devina stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și in doi chiar a fost distractiv și inedit!

Am folosit spray-ul Prime de la Moroccanoil pe toată suprafață parului uscat și la rădăcini înainte de vopsire, pregătește parul pentru o vopsire eficienta.

Am amestecat vopseaua, am combinat nuanțele din 2 tuburi diferite în proporțiile indicate de specialistul de la www.toplineshop.ro, aveam nevoie de sfat sa ajung la rezultatul dorit, nu puteam alege culorile și proporțiile fără a fi ghidata.

4.Vopseaua de la Vitality’s am amestecat-o cu oxidant din aceeași gama și cu uleiurile esențiale din plicurile aflate în cutiile de vopsea. Uleiul esențial conține ulei de măsline, jojoba, ricin, extras de galbenele, coada șoricelului, orez – protejează scalpul și tratează firul de par.

Vopseaua a fost aplicata doar pe rădăcina parului crescuta, am stat 45 de minute, apoi am întins pe toată lungimea parului și am mai stat 5 minute.

Clătire pentru a înlătura vopseaua și șamponare, folosesc gama Kevin Murphy – Angel Wash pentru ca sunt produse făcute cu respect pentru natura, netestate pe animale, au ambalaje din plastic reciclat adunat din oceane, compania recuperând astfel 370 t pe an.

Pe parul tamponat cu prosopul, tratament Post de la Moroccanoil, 5 minute, apoi clătire și… gata!

8.Spray-ul Perfect & Prevent aplicat pe parul uscat apoi, previne deteriorarea parului, protejează termic, UV, antipoluare. Gata!”, a scris vedeta pe Facebook.