Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Marin, donații în valoare de 440.000 de euro
Showbiz

Andreea Marin, donații în valoare de 440.000 de euro

Andreea Marin, donații în valoare de 440.000 de euro

Andreea Marin, donații în valoare de 440.000 de euro. Vedeta a postat, târziu în noapte, pe pagina de Facebook, rezultatul primei zile din campania „Prețuiește Viața”.

Andreea Marin a spus că „primul convoi umanitar cu produse necesare în aceasta perioada de criza generata de coronavirus, în valoare de peste 440.000 euro, s-a încheiat la lăsarea întunericului”.

„Acțiunea a fost posibila datorita vouă, donatori și voluntari ce ați dovedit ca va pasa! Mulțumim și trebuie sa va spun ca, în peste 25 de ani de experiența în campanii sociale și umanitare, nu am trăit o asemenea emoție. Aici sunt doar câteva secvențe, mâine vom reveni cu un film și cu informații detaliate.

Este doar primul convoi, urmează sa donam și în alte locuri și am răspuns chemării Primăriei București de aceasta data de a dona în punctul de colectare de la Arena Națională, de unde toate produsele au fost preluate pentru a fi distribuite de către autorități pentru persoanele aflate în carantina, cele aflate în izolare care au nevoie de sprijin, cele vulnerabile, nevoiașe, persoane fără adăpost, vârstnici, persoane cu dizabilități sau bolnavi din centre de îngrijire și asistență, centre de plasament, de primire în regim de urgenta, persoanele ce nu mai locuiesc acasă din pricina violentei in familie, dar și pentru personalul medical aflat acum în prima linie. Al doilea convoi umanitar va veni cu mai mult pentru acestea, pentru ca am comandat, dar nu au sosit încă necesarele combinezoane de protecție, ochelari, măști de protecție, mănuși, botoși etc). Voi reveni mâine cu imagini concrete”, a fost mesajul Andreei Marin.

Acesta a mai spus că „am depășit pragul de 20.000 de donatori individuali pe sms, putem mai mult, solidaritatea e foarte importanta, donați 2 euro prin SMS la 8825, dați de veste mai departe!”