Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Marin se destăinuie. Motivele adevărate ale eșecurilor din viața personală
Showbiz

Andreea Marin se destăinuie. Motivele adevărate ale eșecurilor din viața personală

Andreea Marin se destăinuie. Motivele adevărate ale eșecurilor din viața personală

Cunoscuta vedetă de televiziune, Andreea Marin a hotărât să spună lucruri pe care le-a tăinuit până acum, despre viața sa personală.

„Zâna surprizelor”, cum i se mai spune, a afirmat că toate cele trei căsătorii ale sale au fost cu probleme.

Trei căsătorii, trei eșecuri

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Odată în anul 1995, pe când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, mariajul dintre ei a ținut doar cinci ani.

În anul 2006, aceasta s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Jr, de care a divorțat 7 ani mai târziu, după ce au făcut-o și pe Violeta, fiica lor.

Cea de-a treia căsătorie a venit în anul 2013, cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, iar dezvăluirile Andreei Marin de acum, se pare că fac referire la acesta. Cei doi s-au despărțit în anul 2016.

Tuncay Öztürk a fost numai pentru interes

Prezentatoarea TV susține că turcul ar fi profitat de ea pentru că este faimoasă, pentru a-și face carieră.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta.

Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa.

Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt.

Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a declarat Andreea Marin, într-un interviu, potrivit dcnews.ro