Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Raicu, mesaj acid pentru Olivia Steer: “As intreba-o daca stie…”
Showbiz

Andreea Raicu, mesaj acid pentru Olivia Steer: “As intreba-o daca stie…”

Andreea Raicu, mesaj acid pentru Olivia Steer:

Andreea Raicu, mesaj acid pentru Olivia Steer! Vedeta a lansat un atac dur catre sotia lui Andi Moisescu, careia i-a pus si o intrebare.

De ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune?

“Ea în general îi invită pe oameni să nu mai apeleze la medicina alopată și să se rezume doar la lucruri naturiste. De pildă, chiar dacă avem 40 de ani să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice, nu mai știu, e o listă destul de lungă de lucruri pe care le-am auzit de-a lungul timpului. Cred foarte tare în puterea subconștientului, dar în același timp nu pot să anulez puterea și medicina și cred că în primul rând aș întreba-o dacă știe ce putere și ce impact au cuvintele ei și toate aceste provocări și invitații pe care le face comunității ei asupra lor. Și de ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune?

Ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui

Pentru că în acea dezbatere (cu dr. Mihai Craiu – n.r.), ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic. Cred că atâta vreme cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui, mai ales când ești la televizor. Oamenii te ascultă, oamenii, dacă te plac, te și urmează și trebuie să ai grijă ce spui că s-ar putea să-i duci pe niște piste greșite”, a spus vedeta, în emisiunea “În fața ta”, de la Digi 24.

Avem acces la informații și la studii care ne ajută să ne găsim singuri răspunsurile

“Cred că ar putea să pună o altfel de abordare, să pună întrebări oamenilor, care vor fi nevoiți să afle răspunsuri, nu să dea răspunsurile direct. Cred că fiecare este în măsură – acum avem multe mijloace la dispoziție, și nu mă refer la toate informațiile pe care le găsim pe internet, avem acces la informații și la studii care ne ajută să ne găsim singuri răspunsurile. Pentru că dacă întrebi 10 oameni care au citit 10 lucruri de pe internet, fiecare îți va spune câte o părere, sute de teorii, important e să aduci tu părerea ta, în funcție de ce-ai luat și ce-ai aflat”, a mai spus vedeta.