Info Actual > Showbiz > Andreea Raicu, mesaj dureros la 20 de ani de la moartea tatălui său: M-a iubit, dar nu a știut să mi-o arate!
Showbiz

Andreea Raicu, mesaj dureros la 20 de ani de la moartea tatălui său: M-a iubit, dar nu a știut să mi-o arate!

Andreea Raicu, mesaj dureros la 20 de ani de la moartea tatălui său: M-a iubit, dar nu a știut să mi-o arate!

Andreea Raicu, mesaj dureros la 20 de ani de la moartea tatălui său. Vedeta a postat o fotografie emoționantă și un mesaj sfâșietor în ziua în care s-au împlinit 20 de ani de la plecarea tatălui său.

“Exact azi, in urma cu 20 de ani, tata a plecat sub privirea mea. E un moment pe care nu am sa il pot sterge niciodata din memorie. Au trecut aproape la fel de multi ani cati am petrecut impreuna.

Nu am avut poate cea mai buna relatie, dar stiu ca m-a iubit, dar nu a stiut sa mi-o arate. Pe masura ce am crescut, m-am simtit indreptatita sa ii spun tot ce m-a deranjat, tot ce nu imi placea, cu furia pe care am tinut-o bine ferecata in interiorul meu toti anii copilariei si adolescentei in care stiam ca “nu e frumos” sa le raspunzi parintilor. Nu am ratat nicio ocazie sa ii spun ce simt.

Si intr-o zi, cea in care a plecat, am realizat ca am uitat sa ii spun ce era mai important, doar ca, atunci cand el era aici, nu puteam sa vad asta pentru ca eram prea orbita de furia care dadea pe dinafara”, a scris Andreea Raicu pe pagina de Instagram, alături de o fotografie cu ea și tatăl ei, de când era mică.

“A fost regretul cel mai mare”

“Am uitat sa ii spun ca il iubesc.

A fost regretul cel mai mare. Sentimentul de vinovatie m-a chinuit mult timp, mi-a furat zile, nopti, luni in care numai la asta m-am gandit. Mi-a luat ceva vreme sa pot sa accept situatia si ca nu mai aveam cum sa intorc timpul ci doar sa invat ceva din acesta experienta dureroasa.

Ceea ce stiu acum este ca indiferent cat de suparata, trista, nervoasa sunt pe mama, familie, prieteni sau oameni importanti, am grija sa stie ca ii iubesc indiferent de orice. Sa fiu sigura ca am spus tot ce am simtit pentru ca nu stiu daca voi mai avea ocazia, iar viata traita cu regrete e absolut cumplita.

Indiferent cat de suparat, nervos sau trist esti, dragostea ramane acolo desi in momentele acelea nu ai puterea sa o mai vezi.

Ai grija ca oamenii cu adevarat importanti din viata ta sa stie ca ii iubesti. Poate chiar acum!”, a completat ea.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu niciodată: “A fost cea mai mare nefericire pe care am avut-o”

Andreea Raicu a povestit la un moment dat că s-a luptat cu depresia, iar faptul că toată lumea o întreba, la 30 de ani, când se mărită și când va face un copil, au accentuat acea stare.

“A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta”, a spus Andreea Raicu, la Digi 24, scrie viva.ro.

Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie. (…) Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mai spus vedeta la o emisiune TV.