Lifestyle

Andreea Tonciu, drumul de la divă la femeie de casă! ”Nu mai am job și sunt casnică, fac mâncare”

Andreea Tonciu, drumul de la divă la femeie de casă! ”Nu mai am job și sunt casnică, fac mâncare”

Andreea Tonciu, drumul de la divă la femeie de casă! Fosta asistentă TV dă cărțile pe față, la cinci ani de când s-a căsătorit cu Daniel Niculescu. Vedeta spune tot adevărul despre certurile cu soțul ei, dar și de la ce pornesc aceste conflicte.

Andreea Tonciu este de fiecare dată o prezență aparte, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de entuziasm. Frumoasa brunetă a oferit un interviul, în cadrul unei emisiuni de televiziune, în care vorbește despre transformarea de la o divă sexy la o femeie de casă, dar și despre căsnicia cu Daniel Niculescu, partenerul său de viață.

Andreea Tonciu, drumul de la divă la femeie de casă!

Andreea Tonciu a mărturisit că se pricepe la gătit și îi și place foarte mult să gătească, chiar dacă nu pare genul de femeie care să petreacă foarte mult timp în bucătărie. Mai mult de atât, când vine vorba despre dorințele culinare ale fetiței sale sau ale soțului ei, fosta asistentă TV se conformează imediat.

„Cum în ultima perioadă nu mai am job și sunt casnică, fac mâncare. Îmi place foarte mult să fac mâncare. M-am îngrășat și vreau să intru la o dietă, pentru că vreau să arăt bine. În casă vorbim despre mâncare. La mine în familie e diferită situația. Fata mea mănâncă mâncare gătită, ciorbă și felul principal, iar soțul meu nu prea mănâncă mâncare gătită și trebuie să fac grătare cu o anumită garnitură. Și muncește Tonciu de… Cine m-ar vedea ar zice că mint la televizor”, a declarat Andreea Tonciu pentru ”Xtra Night Show”.

Andreea Tonciu, despre motivele de ceartă cu soțul ei

Andreea Tonciu a vorbit și despre certurile cu soțul ei, Daniel Niculescu, dar și care sunt motivele acestor certuri. Frumoasa brunetă, a ținut însă să precizeze că relația dintre ea și partenerul ei de viață este una foarte bună și se înțeleg de minune.

Fosta asistentă TV a mai mărturisit că singurul lucrul pe care nu i l-ar putea ierta niciodată soțului ei, ar fi infidelitatea. Acest lucrul este singurul motiv pentru care căsnicia Andreei Tonciu s-ar destrăma. Vedeta este de părere că mai bine te retragi frumos dintr-o relație, decât să ajungi să-și înșeli partenerul.

„Motivele pentru care ne certăm sunt unele banale, pentru că, mulțumesc bunului Dumnezeu că nu am avut motive grave sau urâte, pentru că nu știu cât reacționez. De exemplu, de ce nu a răspuns la telefon când am vrut eu, că de ce nu și-a strâns masa, că de nu duce gunoiul. Nu face nimic, nu mă ajută cu nimic. Nu aș putea să-i iert soțului meu să fie în paralel cu altă femeie. Eu merg pe premiza că, dacă nu mai vrei să fii cu mine îmi spui: ”Băi, Andreea! Nu mai pot. M-am îndrăgostit, sunt cu altcineva.”. Mi se pare bătaie de joc dacă ai merge așa în paralel”, a mai adăugat focoasa brunetă, potrivit Spynews.