Social

Angajatorii din România caută personal calificat! Salarii de 3.000 de euro și program flexibil în aceste domenii

Salariile bugetarilor, majorări salariale noiembrie bugetarii Sursa foto: romaniatv.net
FOTO: ROMANIA TV

Piața muncii din România devine tot mai atractivă pentru persoanele active. Salariile oferite de angajatori se apropie de cele din străinătate, iar benefiiciile extra sunt tot mai diversificate, de la bonuri de masă, la mașini de serviciu sau asigurări medicale.

Este adevărat că acest lucru nu se aplică pentru toate sectoarele. În HoReCa și în comerț salariile sunt printre cele mai mici din România. Însă, nu același lucru se poate afirma și despre un angajat pe poziția de PEGA Developer.

Salariile pornesc de la 2.100 și ajung chiar și la 3.000 de euro net

Salariul de bază pentru un astfel de angajat pornește de la 2.100 și poate ajunge până la 3.000 de euro net, potrivit datelor furnizate de platforma on-line de recrutare bestjobs. Concret, un angajat PEGA se ocupă de configurarea și personalizarea sistemelor de software utilizând instrumente de lucru precum Pega Designer Studio.

„Pega se ocupă de crearea, configurarea şi personalizarea soluţiilor software pe baza platformei Pega, utilizând instrumente precum Pega Designer Studio. Ei lucrează cu elementele de bază ale platformei, cum ar fi fluxurile de lucru, regulile de afaceri, interfeţele utilizator şi integrările cu alte sisteme.

Dezvoltatorii Pega trebuie să înţeleagă nevoile afacerii şi să traducă aceste cerinţe în funcţionalităţi şi procese eficiente în aplicaţiile dezvoltate pe această platformă. Totodată, printre cerinţe se mai numără îi experienţa de lucru în JAVA şi cunoştinţele de programare orientate pe obiecte, tehnologii web şi baze de date relaţionale. Salariul variază între 2.100 şi 3.000 de euro net”, a explicat Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Benefciile extrasalariale acordate în acest domeniu diferă de la tichete de masă, program flexibil până la pensii private sau asigurări de sănătate și nu în ultimul rând schimb de experiență și cursuri de formare cu profesioniști certificați internaționali.

Platrforma de recrutare Bestjobs pune la dispoziția persoanelor care se califică 499 de posturi vacante. Cele mia multe locuri disponibile sunt în București și Cluj-Napoca, iar regimul de muncă este unul remote. Evident, remunerația rămâne criteriul eliminator în alegerea locului de muncă, iar angajatorii știu acest lucru, tocmai de aceea, Bestjobs acordă o mână de ajutor persoanelor aflate în căutarea joubului și oferă informații salariale relevante pentru a reduce timpul de căutare.

În comerțul electronic salariile pornesc de la 900 de euro

Salarii frumoase obțin și persoanele calificate în comerțul electronic, în acest sector remunerațiile variazî de la 900 la 1400 de euro.

„Un specialist în comerţ electronic este un profesionist care se concentrează pe diverse aspecte ale gestionării şi optimizării operaţiunilor de retail online. Specialiştii în comerţul electronic joacă un rol esenţial în a se asigura că un magazin online funcţionează fără probleme, atrage clienţi şi generează vânzări.

Responsabilităţile lor cuprind o gamă largă de sarcini legate de marketingul online, vânzări, experienţa clienţilor şi gestionarea site-urilor web în cadrul ecosistemului de comerţ electronic. Oferta salarială pentru poziţia de specialist e-commerce este între 900 şi 1.400 de euro lunar“,  a adăugat Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Și pentru acest post, angajatorii pun la dispoziția angajaților beneficii extra-slariale printre care tichete de masă, asigurare stomatologică și de sănătate sau prime de sărbători, precum și un regim de lucru hibrid. La ora actuală sunt dipsonibile 204 posturi vacante, cele mai multe în București și Iași. potrivit Romaniatv.