Info Actual

Info Actual > Showbiz > Angela Similea a pierdut tot. Uite ce decizie a luat cântăreața
Showbiz

Angela Similea a pierdut tot. Uite ce decizie a luat cântăreața

Angela Similea a pierdut tot. Uite ce decizie a luat cântăreața

Angela Similea a pierdut tot. Angela Similea, regina muzicii ușoare românești, a rămas văduvă în 2011, iar de atunci problemele au început să curgă pentru îndrăgita artistă. Averea lăsată în urmă de fostul soț, Victor Surdu, a fost cea pentru care s-a luptat în toți aceștia ani. A pierdut un apartament din cauza datoriilor, iar recent a pierdut și procesul în favoarea cumnatului, Gabriel Surdu.

Pentru a pune punct acestor greutăți, Angela Similea, în vârstă de 72 de ani, a plecat în America unde își  petrece timpul în preajma strănepoților, așa că pune presiune pe Grace, nepoata ei, de care este foarte atașată, să facă mai repede copii.

Angela Similea a pierdut tot. Angela m-a învățat să fiu cinstită, să iert și să muncesc mult pentru viitorul

Grace are 22 de ani și este o tânără încântătoare, care știe ce vrea de la viață. O contribuție importantă în dezvoltarea ei ca om a avut-o chiar bunica, artista fiindu-i de multe ori a doua mamă.

„Este cea mai importantă femeie din viața mea. Este iubitoare și generoasă. Angela m-a învățat să fiu cinstită, să iert și să muncesc mult pentru viitorul și fericirea mea”, a mărturisit Grace pentru sursa citată, în singurul interviu pe care l-a acordat vreodată despre bunica sa.

Între cele două s-a creat o relație specială. Potrivit apropiaților, artista își dorește un strănepot de la Grace, care este foarte îndrăgostită de o bună perioadă. O încurajează să devină mamă și s-a angajat să-i fie aproape, să o ajute să-și crească bebelușul.