Info Actual

Info Actual > Showbiz > Angelina Jolie, laudata de intreaga lume! Cat a donat in lupta impotriva Covid-19
Showbiz

Angelina Jolie, laudata de intreaga lume! Cat a donat in lupta impotriva Covid-19

Angelina Jolie, laudata de intreaga lume! Cat a donat in lupta impotriva Covid-19

Angelina Jolie, laudata in intreaga lume! Frumoasa actrita a donat o suma notabila in lupta impotriva Covid-19 si asta nu e tot! Vedeta s-a angajat într-un proiect de colaborare cu BBC World Service.

Angelina Jolie şi-a anunţat intenţia de a oferi, în colaborare cu BBC World Service, informaţii despre pandemia de COVID-19 publicului tânăr deoarece copiii sunt cei care îşi vor aminti această experienţă toată viaţa.

În acest context, actriţa colaborează în prezent cu BBC World Service pentru a crea un program digital special cu informaţii despre coronavirus: „Copiii nu au mai fost privaţi de şcoală la o scară atât de amplă de la cel de-Al Doilea Război Mondial. Este un moment pe care şi-l vor aminti pe tot parcursul vieţii”. „Este o experienţă pe care generaţiile mai mari, în ciuda altor momente asemănătoare, nu au trăit-o”.

„Felul în care copiii traversează această perioadă – de la instrumentele şi informaţia pe care o pot accesa până la modalităţile în care comunică şi se ajută unii pe alţii – va fi unică pentru generaţia lor”, a mai declarat celebra vedetă.

Angelina Jolie, laudata de intreaga lume: Vrem să ajutăm copiii să aibă acces la conţinut de încredere

„Vrem să ajutăm copiii să aibă acces la conţinut de încredere şi la instrumente care le vor fi de folos pe perioada pandemiei – să-i sprijinim inclusiv să caute informaţii de încredere şi bazate pe fapte, să pună sub semnul întrebării informaţiile pe care le primesc şi să înveţe din experienţele celorlalţi”, a mai spus Jolie, mama a şase copii.

”My World: Coronavirus” va fi un episod special al seriei ”My World”, un program global, dedicat unui public tânăr, care îşi propune să explice ”poveştile din spatele ştirilor”. Seria este produsă de Angelina Jolie. Noul episod va fi lansat pe canalul de YouTube BBC My World şi distribuit pe toate platformele BBC, potrivit celor relatate de Agerpres.