Info Actual

Info Actual > Showbiz > Aniversare la Casa Regală! Prințul Charles și Prințul Louis, dragoste fără cuvinte
Showbiz

Aniversare la Casa Regală! Prințul Charles și Prințul Louis, dragoste fără cuvinte

Aniversare la Casa Regală! Prințul Charles și Prințul Louis, dragoste fără cuvinte

Aniversare la Casa Regală! Prințul Charles și Prințul Louis, dragoste fără cuvinte. Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a postat o fotografie pe rețelele de socializare.  Fotografia alb-negru a făcut înconjorul planetei și a devenit virală în doar câteva ore.

Prințul Charles îi oferă micuțului prinț Louis o îmbrățișare calduroasă în fotografia din contul său de socializare, pentru a marca al doilea an de naștere al nepotului său.
În prezent, Prințul Charles se află în izolare la domiciliu la Birkhall, casa lui scoțiană, împreună cu soția sa, Camilla. Astfel acesta a fost nevoit să se consoleze doar cu un apel video la Norfolk.
Charles și-a făcut cunoscut sentimentele într-o postare duioasă.

„La mulți ani la Prințului Louis, care împlinește doi ani. Tânărul prinț se bucură de o îmbrățișare din partea bunicului său, Prințul de Wales.”

 

Prințul Charles și Prințul Louis, o imagine care i-a cucerit pe internauți – Dovada că Prințul Charles este un bunic devotat

După câte se pare, Prințul Charles are o legătură specială cu micul Prinț Louis. Cei doi apar îmbrățișați și în alte fotografii, de pe vremea când Louis era doar un bebe. Charles pare mai fericit ca niciodată când își îmbrățișează nepotul.

Prinţul Louis este cel de-al cincelea pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după fratele și sora sa, tatăl său, Prințul William, și bunicul, Prințul Charles de Walles.