Lifestyle

Anna Lesko, dezvăluiri din viața sentimentală. „Îmi place să fiu efervescentă”

Anna Lesko, dezvăluiri din viața sentimentală. „Îmi place să fiu efervescentă”

După 8 ani de relație, Anna Lesko a rămas singură și si-a crescut copilul așa cum a știut mai bine.

În prezent, băiețelul are 7 ani, se numește Adam, iar mama lui recunoaște că îi dă o educație dură ca să fie pregătit pentru viață.

Inceputurile unei iubiri la prima vedere

Despre tatăl copilului, Adrian, cunoscut drept Dj Vinnie, cel cu care avea pe atunci o relație secretă, artista a spart gheața și a conturat o poveste.

Cântăreața a povestit cum s-a infiripat povestea de iubire dintre ea și cel care i-a devenit ulterior partener, mărturisind că a fost vorba de dragoste la prima vedere între ei. Anna susținea în acel moment că a știut de la început că el este bărbatul lângă care își va forma o familie.

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… știu că sună telenovelistic, dar așa este. Când l-am întâlnit, am simțit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am știut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat,” a declarat Anna Lesko.

Povestea despărțirii după un mariaj de 8 ani

„ Nu mai privim în aceeași direcție. Mergem așa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăiește. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproșat, nici eu nu am ce să-i reproșez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simțit-o. Și eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine așa… pur și simplu, să treacă.

Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoția, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…) Ne-am apropiat foarte tare, am împărțit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreața. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înțeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus” – a spus Anna Lesko.

Anna Lesko și partenerul ei, DJ Vinnie, alături de care are și un băiețel, s-au despărțit după 8 ani de relație. Fostul partener al artistei a confirmat zvonurile, fără să ofere prea multe informații referitoare la subiect, însă se vehiculează că motivul separării ar fi fost infidelitatea artistei.

Showbizul autohton pare presărat cu divorțuri și despărțiri în această perioadă, la fel de mult cum este și de nunți și cununii. După ce cântărețul What’s Up și partenera lui au anunțat că și-au spus „adio”, iată că un nou cuplu discret a decis că e mai bine să pornească pe căi separate. După 8 ani de relație, se pare că artista și iubitul ei, Dj Vinnie, s-au separat în cele din urmă, chiar dacă pe cei doi îi leagă un copil, potrivit stiripesurse.ro