Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anna Lesko nu crede în mariaj. „Rețeta este cum să întreții o relație”
Showbiz

Anna Lesko nu crede în mariaj. „Rețeta este cum să întreții o relație”

Anna Lesko nu crede în mariaj. „Rețeta este cum să întreții o relație”

Anna Lesko nu crede în mariaj. „Rețeta este cum să întreții o relație”.

Anna Lesko e recunoscută ca fiind drept una dintre cele mai sexi și focoase cântărețe de la noi. Are 41 de ani, dar are spiritul și corpul unei tinere de 25 de ani. Cântăreața a mărturisit că a ajuns în România la 17 ani, „ca să cos costume pentru fete” și a rămas aici. A trecut peste șocul părinților săi și a avut ambiția să-și realizeze visurile.

A învățat limba română, uneori și câte 8 ore pe zi. A făcut Facultatea de Drept, a cântat, a pictat, a făcut un copil. Dar, în mod special, s-a iubit. Una dintre cele mai cunoscute relații ale sale este cea cu Irinel Columbeanu, care a și ajutat-o să se lanseze în muzică. Anna a mai avut relații cu Marian Ionescu, Roger Akoury, Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre, Alex Erbaşu, Liviu Moreanu, Codin Maticiuc, Elan Schwartzenberg.

La un moment dat, Anna Lesko părea că şi-a găsit liniştea în plan sentimental, după ce s-a îndrăgostit de colegul ei, Dj Vinnie. Acesta este, de fapt, și tatăl băiatului său. Dj Vinnie și Anna s-au despărțit, însă, după câțiva ani de relație.

„Căsnicia mi se pare o instituție perimată”

Anna Lesko nu crede în căsătorie. Nu s-a visat prințesă care-și așteaptă prințul pe cal alb. Vedeta spune că importantă e iubirea dintre două persoane. Și cum să găsești știința exactă care să te ajute să păstrezi acea relație, în timp.

„N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel ”foc”.

Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu. Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte.

Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am avut momente când am clacat. Dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg”, a declarat cântăreața, pentru libertatea.ro.