Info Actual

Info Actual > Showbiz > Antena Stars, surprize în grila de programe. Începe serialul „Ally McBeal”
Showbiz

Antena Stars, surprize în grila de programe. Începe serialul „Ally McBeal”

Antena Stars, surprize în grila de programe. Începe serialul „Ally McBeal”

Antena Stars, surprize în grila de programe. Începe serialul „Ally McBeal”. Începând de astăzi, 5 mai, Antena Stars va difuza de luni până vineri de la ora 22.15 și sâmbăta de la ora 22.00, sezonul 1 al serialului „Ally McBeal”. Este unul dintre cele mai populare seriale de comedie de la sfârșitul anilor ’90, produs de rețeaua FOX între anii 1997 și 2002.

Lansat în 1997, „Ally McBeal’ e un serial-fenomen, care s-a bucurat de mare succes, atât la noi, cât și în întreaga lume.

354Urmărește peripețiile unui grup de avocați. Rolul principal, cel al avocatei care dă numele serialului, este interpretat de Calista Flockhart. Este rolul care a făcut- celebră.  Ally este o tipă deșteaptă, dar cam ciudățică, care vede peste tot un copilaș ce dansează și are o slăbiciune pentru muzica lui Barry White și Gloria Gaynor.

În alte roluri apar Jane Krakowski, în rolul de secretara sexy a firmei. Gil Bellows, în rolul fostului iubit al lui Ally.  Courtney Thorne-Smith și Greg Germann, Lucy Liu (din sezonul 2) și Robert Downey Jr. (spre finalul serialului).

„Ally McBeal” are parte, deasemenea, de o coloană sonoră remarcabilă. Interpretarea coloanei sonoreeste asigurată de Vonda Shepard, care apare și ea în serial.

Nominalizări și premii

Serialul a fost multiplu nominalizat la Globurile de Aur, Emmy și Bafta. „Ally McBeal” a avut 5 sezoane, terminându-se în 2002. A avut nici mai mult nici mai puţin de 33 de nominalizări la premiile Emmy și 5 premii câştigate, 4 Globuri de Aur. A fost nominalizat la Satellite Awards şi Bafta Television Awards.

Necunoscută publicului de televiziune înainte de „Ally”, actrița Calista Flockhart a intrat spectaculos în rol şi a ajuns rapid în centrul atenţiei publicului imediat după lansarea acestui serial.

Billy, iubitul din copilărie al lui Ally, lucrează la firma de avocatura unde ea tocmai s-a angajat. Billy s-a căsătorit, iar superba lui soţie, Georgia, este tot avocat. În plus, Ally pierde primul ei caz, care ar fi trebuit să fie o victorie uşoară.

Ar putea oare lucrurile să meargă mai prost de atât? Poate că Ally ar trebui să urmeze sfatul acţionarului firmei, Richard Fish: „Câştigă suficienţi bani şi toate celelalte vor veni după aceea”.