Info Actual

Info Actual > Showbiz > Antonia a dat cartile pe fata! Adevarul despre relatia cu Alex Velea
Showbiz

Antonia a dat cartile pe fata! Adevarul despre relatia cu Alex Velea

Antonia a dat cartile pe fata! Adevarul despre relatia cu Alex Velea

Antonia a dat cartile pe fata! Artista a oferit marturisiri sincere despre relatia sa cu Alex Velea:  “Niciodată în viața mea nu am simțit o asemenea chimie cu cineva”

532“Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele. Când sunt în perioada sensibilă a lunii și am schimbări de dispoziție, în loc să se enerveze, el mă întreabă dacă am dureri și dacă poate să mă ajute cu ceva. Nu mai spun că, dacă mă accidentez, e ca și cum am fi siamezi, îmi simte durerea și îmi spune că ar vrea să o ia pe toată asupra lui. Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu când vine vorba de răbdare”, a scris Antonia pe Instagram.

Mă învață mereu să fiu mai bună

“Când sunt moleșită, leneșă, iar telecomanda este chiar alături, pe măsuța de lângă canapea, el e ridică și o ia pentru mine. Mă întreabă ce mi-ar plăcea să mănânc și, dacă îi răspund pui prăjit, zice „ok, dar îl facem la grătar, pentru că vrei să arăți bine la vară”. Îi propun să lăsăm copiii la părinții lui pentru câteva zile, e de acord, dar la nici o oră de când i-am lăsat îmi spune că-i e dor de ei și îi vrea înapoi. Mă învață mereu să fiu mai bună.

Antonia a dat cartile pe fata: Sunt fericită să am o familie cu tine! 

Dacă mă vede că am tendința să mă enervez, să fiu rea, mă oprește și-mi spune că mi se potrivește mai bine bunătatea, că asta e adevărata mea frumusețe. Mereu mă întreabă dacă mi-am sunat părinții… Și lista continuă. De-asta am rezistat atât de mult timp împreună. El mă completează. Niciodată în viața mea nu am simțit o asemenea chimie cu cineva. Sunt fericită să am o familie cu tine! Felul în care te uiți la copiii noștri îmi topește inima. Ești cu adevărat făcut să fii tată și încă unul al naibii de bun. Te iubesc”, a mai scris artista, potrivit DCnews.