Info Actual > Showbiz > Antonia a spus cel mai hotărât DA din viața ei. Alex Velea: Te iubesc până dincolo de moarte!
Showbiz

Antonia a spus cel mai hotărât DA din viața ei. Alex Velea: Te iubesc până dincolo de moarte!

Antonia a spus cel mai hotărât DA din viața ei. Alex Velea: Te iubesc până dincolo de moarte!

Antonia a spus cel mai hotărât DA din viața ei. După ani întregi de relație, Alex Velea și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor săi.

Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de socializare, unde a postat și o imagine cu Antonia, care radiază de fericire și arată inelul în prim plan.

După 8 ani de relație, Alex Velea a cerut-o de nevastă pe frumoasa Antonia, femeia care i-a dăruit doi băieți.

Antonia a spus cel mai hotărât DA din viața ei. ”A zis DA! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte”, a scris Alex Velea, este mesajul care a însoțit fotografia.

Toată lumea știe că Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Artiștii au doi copii împreună, pe Dominic și Akim. Antonia mai are o fiica, pe Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano.

Alex Velea a vorbit de curând despre relația pe care o are, de fapt, cu Maya, fiica Antoniei. Artistul spune că și-a dorit ca intre el și fiica iubitei sale să existe o relație frumoasă de prietenie.

„Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare.

Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun”, a declarat Alex Velea cu ceva timp în urmă.