Info Actual

Info Actual > Showbiz > Antonia a spus totul. „Niciodată nu am simțit această chimie și iubire pură”
Showbiz

Antonia a spus totul. „Niciodată nu am simțit această chimie și iubire pură”

Antonia a spus totul. „Niciodată nu am simțit această chimie și iubire pură”

Antonia a spus totul. „Niciodată nu am simțit această chimie și iubire pură”. Declarația Antoniei pentru Alex Velea a „topit” mediul online. Antonia și Alex Velea formează un cuplu de opt ani și au o poveste de iubire foarte frumoasă.

Cântăreața i-a dăruit iubitului ei doi băieți minunați: Akim și Dominic. Alex se consideră însă, tată de trei copii. Și asta pentru  o tratează că pe Maya, fiica Antoniei din relația anterioară, ca și cum ar fi a lui.

Cum mențin vie pasiunea Antonia și Alex Velea<span id=. Antonia dă din casă!" data-iml="37590" />

Antonia a făcut o postare extrem de emoționantă despre partenerul ei de viață la o poză în care acesta îl ține pe umeri pe fiul său cel mic. Declarația vedetei este făcută în engleză și se traduc astfel. Antonia a spus totul despre soțul său:

“Cei mai mulți dintre voi nu știți acest lucru, dar omul ăsta întotdeauna se ocupă de rahatul meu! Când am dispoziții, schimbări de spirit, este perioada aceea din lună. În loc să se enerveze pe mine, mă întreabă dacă am dureri și dacă poate face ceva pentru să dispară.

„Are grijă de mine”

Ca să nu mai zic că, dacă vreodată mă accidentez, este ca și cum am fi gemeni siamezi și el îmi simte durerea. Și spune că dacă ar avea puterea, ar face-o să dispară ca eu să nu sufăr! Răbdarea pe care o are cu mine este în afara acestei lumi, el este cu siguranță un exemplu pentru mine când vine vorba de cuvântul RĂBDARE!

„Mă răsfață”

Când sunt leneșă și telecomanda se află chiar în spatele meu, pe masa de lângă canapea, se ridică și o apucă… El mă întreabă dacă mi-e foame și ce aș vrea să mănânc. Și spun pui prăjit și el răspunde: «Ok, dar la grătar pentru că vrei să arăți bine vara asta :)»

Îi spun: «Hai să lăsam copiii la părinții tăi acasă pentru câteva zile». Și este de acord. La o oră după ce i-am lăsat, îmi spune că deja îi e dor de ei. Și vrea să-i luăm înapoi.

„Mă învață să fiu blândă”

Mereu mă învață să fiu mai blândă. Dacă mă vede poate și tentată sau provocată să fiu răutacioasă în legatura cu ceva, mă oprește și îmi spune: «Nu fi așa, blândă îți stă mai bine, asta este adevărata frumusețe din tine!»

Mereu mă întreabă dacă am vorbit cu părinții mei, dacă i-am sunat… și lista continuă cu toate trăsăturile frumoase pe care le poartă și le are de oferit acest om, acesta este motivul pentru care am funcționat o perioadă atât de lungă.

„Mă completează”

Mă complează și, de fapt, îi iubesc sufletul până la moarte. Niciodată nu am simțit această chimie și iubire pură cu nimeni altcineva. Ceea ce mă face să spun că sunt atât de fericită că am o familie cu tine.

Felul în care îi privești pe copiii noștri îmi înmoaie inima. Tu chiar ești făcut să fii tată și încă unul al naibii de bun. Te iubesc! @iamvelea” este mesajul scris de frumoasa artistă pe contul ei oficial de Instagram.