Info Actual

Info Actual > Showbiz > Antonia trece prin momente dificile. „Îmi e dor de viața dinainte”
Showbiz

Antonia trece prin momente dificile. „Îmi e dor de viața dinainte”

Antonia trece prin momente dificile. „Îmi e dor de viața dinainte”

Antonia trece prin momente dificile. „Îmi e dor de viața dinainte”. Aflată în izolare la domiciliu, frumoasa artistă se bucură de viața de familie, în casa nouă în care s-au mutat anul trecut.

Cu toate că se află într-o pauză muzicală, Antonia e tristă, mai ales, din cauza faptului că nu o poate vizita pe fiica sa, Maya. Într-un interviu pentru Click!, aceasta a mărturisit că aniversarea celor 31 de ani, pe 12 aprilie, va fi una tristă. Motivul principal ar fi acela că nu va putea invita toată familia la petrecere.

„De data aceasta, nu am cum să petrec, voi fi acasă cu Alexandru şi cu copiii. O petrecere restrânsă. Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet.

Le-am spus copiilor că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă. Dominic şi Achim se joacă foarte mult ei doi, dar şi noi cu ei, citim, ne uităm la desene animate.

Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine”, a mărturisit Antonia pentru sursa citată.

„Îmi lipsește Maya foarte mult”

Antonia a mai spus că îi e dor de viața dinainte de izolare. “Îmi este dor de viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii.

Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum”, a completat artista.