Lifestyle

Antreprenoarea de 73 de ani, care vinde pufuleți și conserve la etajul 9 al unui bloc

Antreprenoarea de 73 de ani, care vinde pufuleți și conserve la etajul 9 al unui bloc. O femeie din Capitală a transformat un apartament într-un adevărat magazin cu de toate. Din cauza izolării la domiciliu, aceasta vindea în locuința de la etajul 9 al uni bloc, din sectorul 4, de la pufuleți și conserve, până la băuturi alcoolice.

Mai mulți vecini nemulțumiți au acuzat că bătrâna cu un temperament dificil, după cum o descriu aceștia, creează un adevărat haos în bloc. Aceștia și-au acuzat vecina că transformă buticul într-un bar și strică bunurile comune. Vecinii au cerut ajutorul Poliției Locale.

Polițiștii locali ai Municipiului București au mers la fața locului. Acolo au constatat că magazinul improvizat nu avea aviz de funcționare și nici acordul asociației de proprietari. Femeia, cunoscută sub numele de „Șefa de la 9”, a fost sancționată contravențional.

„O femeie de 73 de ani a patentat un nou stil de antreprenoriat: buticul „la înățime”. La etajul 9 al unui bloc din Capitală, doamna transformase un apartament în magazin cu de toate. Dar fără vreo autorizație de funcționare.

În spaţiul respectiv „șefa de la 9” – așa cum e cunoscută printre vecini – îşi amenajase tehnic zonele de produse: la intrare: țigările, în baie: pufuleții, în camera mare: conservele și detergenții. Lucra și după un program: între 07 și 21:00. Afișat, mare, pe uşa de fier. De ceva timp își modernizase afacerea, trăgea la xerox”, a fost mesajul pe pagina oficială de Facebook a Poliției Locale București.