Social

Anunt despre stranduri si piscine. Marcel Vela: „Sub nicio forma”

Anunt despre stranduri si piscine. In contextul relaxarilor de la 1 Iunie, Ministrul de Interne a oferit precizari importante in ceea ce priveste bazinele de inot, strandurile si piscinele.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a facut o serie de precizari in ceea ce priveste bazinele de inot, strandurile si piscinele. Informatiile sale suplimentare vin in contextul in care anumite masuri de relaxare vor intra in vigoare de pe 1 Iunie.

Anunt despre stranduri si piscine. „De luni, iată există pespectiva de a implementa o nouă relaxare. Dar în continuare trebuie să respectăm regulile cu privire la purtarea măştii, la distanţare. În bazinele descoperite sau acoperite sau în piscine sunt interzise activităţile de la 1 iunie. Dacă situaţia epidemiologică, statistica medicală vor fi de bun augur, după analizele făcute de specialişti înainte de 15 iunie, evident că se poate lua în calcul şi acecastă posibilitate. Dar de luni nu este deschisă activitatea ştrandurilor, piscinelor, bazinelor, sub nicio formă”, a spus Marcel Vela, potrivit Dcnews.