Lifestyle

Anunțul momentului! Bill Gates, dezvăluie cum putem scăpa de pandemie

Anunțul momentului! Bill Gates, dezvăluie cum putem scăpa de pandemie

Bill Gates, co-fondator al Microsoft Corporation, vine cu o veste incredibilă, în plină pandemie de coronavirus. Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii spune cum ar putea depăși toată omenirea pandemia COVID-19.

Într-un interviu acordat celor de la NBC, Bill Gates a oferit răspunsul mult așteptat de către toată Planeta. În opinia sa, principala condiție pentru revenirea la „viața normală” este vaccinarea împotriva coronavirusului.

„Singurul mod în care oamenii se pot întoarce pe drumul cel bun este de a obține un vaccin foarte eficient și accesibil”, a spus Gates.

Bill şi Melinda Gates s-au implicat total în lupta cu pandemia de COVID 19, iar fondatorul Microsoft este încrezător în faptul că la începutul anului 2021 va fi gata primul vaccin.

„Este o tragedie, este cu adevărat regretabil că nu ne-am putut pregăti de această pandemie. Toată lumea se grăbeşte acum să pună în circulaţie vaccinuri, dar am fi putut să fim mai bine pregătiţi. În 2021 vom putea depăşi boala cel puţin în ţările bogate. Există un anumit număr de vaccinuri în curs de realizare, iar unele dintre ele se vor dovedi eficiente. Arareori cinci laboratoare farmaceutice lucrează în acelaţi timp la acelaţi vaccin”, a mai spus celebrul Gates.