Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anunțul trist făcut de Andreea Esca: „Sunt DEVASTATĂ”
Showbiz

Anunțul trist făcut de Andreea Esca: „Sunt DEVASTATĂ”

Anunțul trist făcut de Andreea Esca

Anunțul trist făcut de Andreea Esca! După o lungă și grea suferință, Gabriel Crețean, unul dintre cei mai vechi cameramani de la Pro Tv, a pierdut lupta cu viața.

Printre colegii afectați de pierderea cameramanului se numără și Andreea Esca. Vedeta a scris un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare, în care spune tuturor cum a fost colegul său, de care o leagă multe amintiri frumoase.

„Așa de tristă sunt, măi Gabi… De fapt, sincer, sunt devastată! Pentru că nu știu mulți oameni care să-și iubească profesia ca tine, care să fie prieteni, ca tine, care să își trăiască viața din plin, ca tine, care să vadă mereu partea bună din orice, ca tine, care să nu se supere niciodată pe nimeni, ca tine, care să danseze ca tine, care să fie iubit de toată lumea…. ca tine!

Îți mulțumesc pentru atât de multe pe care doar noi le știm și pentru cele împărtășite milioanelor de telespectatori! Îți mulțumesc că erai în @protv_românia când am ajuns și eu și că puteam vorbi despre orice, căci nu-i așa… tu înțelegeai tot! Și aveai și ditamai simțul umorului! Hai, fă cadrul, că nu mai pot să vorbesc! Dumnezeu să te odihnească! ???? #tueraiprotv”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

View this post on Instagram

Asa de trista sunt māi Gabi… De fapt, sincer, sunt devastata! Pentru ca nu stiu multi oameni care sa-si iubeasca profesia ca tine, care sa fie prieteni, ca tine, care sa isi traiasca viata din plin, ca tine, care sa vada mereu partea buna din orice, ca tine, care sa nu se supere niciodata pe nimeni, ca tine, care sa danseze ca tine, care sa fie iubit de toata lumea…. ca tine! Iti multumesc pentru atat de multe pe care doar noi le stim si pentru cele impartasite milioanelor de telespectatori! Iti multumesc ca erai in @protv_romania cand am ajuns si eu si ca puteam vorbi despre orice, caci nu-i asa… tu intelegeai tot! Si aveai si ditamai simtul umorului! By the way, si “Babone” e socata… Hai, gata, fa cadrul, ca nu mai pot sa vorbesc! Dumnezeu sa te odihneasca! 🖤 #tueraiprotv

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on