Info Actual

Info Actual > Showbiz > Aparitia care a lasat fara cuvinte Antena 1! Vulpita loveste din nou
Showbiz

Aparitia care a lasat fara cuvinte Antena 1! Vulpita loveste din nou

Aparitia care a lasat fara cuvinte Antena 1! Vulpita loveste din nou

Aparitia care a lasat fara cuvinte Antena 1! Cand toata lumea credea ca Vulpita nu mai are cu ce sa surprinda, aceasta a reusit sa uimeasca din nou. Desigur, din peisaj nu lipseste Viorel!

În plină pandemie de coronavirus, Vulpița s-a decis să accepte provocarea lansată de admiratorii ei de pe Tik Tok, scrie Cancan.

118“Am văzut pe Tik Tok, am văzut că fac toate fetele”, a spus Veronica Stegaru, având un zâmbet uriaș pe buze.

Înregistrarea făcută de Vulpița “Acces Direct” pentru Tik Tok a fost publicată și pe pagina sa de Instagram, unde a strâns și reacții pozitive, și reacții negative.

„Vulpițo, ai fost seducătoare… ce pot să-ti zic… mai bine te-ai combina cu Spartacus Idolul Femeilor :)))”,“Hai că am murit… uite-o și p-asta… mi-a sărit perna în ochi”, „Ți-a adus mă-ta mare perna cu fulgii de gâscă”, “Bă, deja erai urâtă îmbrăcată, iar dezbrăcată ești muma pădurii🤣”, “S-a întors proasta, îți simțeam lipsa, dragă🤠🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂”, “Bă, nu o mai judecați atât, cu toții greșim și mna, fiecare face ce vrea și ce îi place 🤷‍♀️”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de aceasta pe platforma de socializare.

Aparitia care a lasat fara cuvinte Antena 1