Actual Diverse

Apariție spectaculoasă la Vocea României. Tudor Chirilă și un nou look. De ce a decis artistul că are nevoie de o schimbare

Apariție spectaculoasă la Vocea României. Tudor Chirilă și un nou look. De ce a decis artistul că are nevoie de o schimbare
Foto: Facebook/ Tudor Chirilă

A luat exemplul lui Smiley și are un nou look. Numai că se situează la polul opus al lui Smiley prin faptul că nu vrea să își tundă bogatul păr, ci doar să îi dea o nouă formă, rebelă, ca și spiritul lui de artist unic, inconfundabil. Cu toate acestea, el a reușit să ia prin surprindere atât fanii, cât și colegii de la Vocea României.

Apariție spectaculoasă la Vocea României. Tudor Chirilă și un nou look. De ce a decis artistul că are nevoie de o schimbare

Și artistul Tudor Chirilă a decis să facă o schimbare radicală de look. El a surprins pe toată lumea în momentul în  care și-a făcut apariția la Vocea României. Cunoscutul artist, actor, cântăreț, ”one man show”, formator de viitoare vedete, de această dată, arată complet diferit față de toate celelalte sezoane ale show-ului.

Chirilă a decis să nu își mai taie părul, așa că a surprins pe toată lumea. El s-a afișat cu părul lăsat pe spate, ondulat natural, și așa și-a reluat rolul și locul pe scaunul de jurat la Vocea României, în cel de-al 10-lea sezon. Artistul a mărturisit în fața publicului că i-a fost dor de acest show, pe care îl consideră unul dintre cele mai importante din televiziunea din România. Nou look, nou sezon.

Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez competențele pedagogice și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate”, a mărturisit, cu sinceritatea-i nativă, apreciatul artist.

În imagine, părul artistului, natural, fotografie din arhiva retete si vedete (RV)

În emisiunile anterioare, de fiecare dată, Tudor Chirilă apărea cu părul proaspăt tuns. De această dată însă, nu a mai fost așa. Nou sezon și altă înfățișare, dar același artist iubit de mii de fani și nu numai. A lăsat libertatea creatoare să se manifeste și prin noul look, rebel, nonconformist, dar frumos, după cum au spus toți cei care l-au văzut cu noua înfățișare.

Imaginea anterioară a lui Tudor Chirilă