Info Actual

Info Actual > Showbiz > Are frigiderul plin! Olivia Steer și poza de o mie de cuvinte
Showbiz

Are frigiderul plin! Olivia Steer și poza de o mie de cuvinte

Are frigiderul plin! Olivia Steer și poza de o mie de cuvinte

Are frigiderul plin! Olivia Steer și poza de o mie de cuvinte. Soția lui Andi Moisescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie care a devenit virală. Vedeta a arătat ce conține frigiderul său. Olivia Steer a împărtășit urmăritorilor săi secretul prin care își păstrează legumele proaspete pentru mult timp.

270„Uneori, cred într-o poză, cît într-o mie de cuvinte (alteori, un haiku îmi ajunge). Am fotografiat două rafturi din frigider, după ce am fost întrebată, în dese rînduri, cum fac să păstrez legumele și frunzele proaspete și crocante, cît mai mult timp.

Pe scurt, înfășor salata, spanacul, ridichile, cu frunze cu tot, în ștergar de bucătărie, din hîrtie sau pînză. Și le așez în cutii de plastic cu capac ori acoperite cu folie, la frigider. Folia/capacul împiedică legumele de la suprafață să se deshidrateze, iar ștergarul absoarbe umezeala ce se condensează și se scurge, cu timpul, in cutie, menținîndu-le și pe cele de jos protejate.

Rezistă, astfel, și 10 zile, fara probleme. Frunzele de mărar, pătrunjel, leuștean, lobodă le țin la rece, în recipiente cu apă. Ca în vazele de flori, chiar și o săptămînă, la fel de verzi și proaspete, ca-n prima zi”, a fost mesajul Oliviei Steer.