Lifestyle

Arsenie Boca, profeție apocaliptică: Oamenii îşi vor pierde speranţa

Previziune

Arsenie Boca, profetie apocaliptică: Oamenii îşi vor pierde speranţa. Multe dintre profețiile făcute de părintele Arsenie Boca s-au îndeplinit. Altele, deși incredibile la prima vedere, se împlinesc chiar sub ochii noștri. O profeție de-a dreptul cutremurătoare despre România, se împlinește chiar astăzi, sub ochii noștri.

„Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul.

Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici.

Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei. Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol.

Nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte.

Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!

Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, sunt doar câteva dintre profețiile lui Arsenie Boca.

„Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”

Arsenie Boca, profetie apocaliptica. Oamenii îşi vor pierde speranţa. Se știe că în contextul pandemiei mondiale de coronavirus, românii care sosesc în România din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, Spania prin puncte terestre de trecere a frontierei „sunt obligați să intre în carantină pe raza județului de graniță sau izolare la domiciliu. Aceștia își vor asuma responsabilitatea prin completarea unei declarații pe proprie răspundere.

Deasemenea românii care intră în țară și fac declarații false cu privire la ruta de deplasare către România sunt pasibili de închisoare, sub acuzația de fals în declarații.