Info Actual > Showbiz > Arșinel, mesaj tulburător după moartea lui Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”
Showbiz

Arșinel, mesaj tulburător după moartea lui Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”

Arșinel, mesaj tulburător după moartea lui Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”

Arșinel, mesaj tulburător după moartea lui Caramitru. Vestea morții marelui actor Ion Caramitru i-a întristat pe mulți, fie că l-eu cunoscut, fie că l-au îndrăgit prin prisma rolurilor interpretate de-a lungul carierei sale. Printre cei care regretă trecerea lui Caramitru în neființă este și reprezentantul de seamă al teatrului și al cinematografiei românești, Alexandru Arșinel.

Marele comediant a transmis un mesaj greu de prin care își pregătește propriii fani pentru momentul veșnicei despărțiri. Reacția lui Alexandru Arșinel a venit la puțin timp după moartea lui Ion Caramitru.

Fostul ministru al Culturii și fostul director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase au avut multe amintiri plăcute și neplăcute împreună. Așa cum o spune chiar marele comediant, între cele două mari personalități ale scenei românești n-a fost o relație mereu armonioasă.

„Mă leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă din facultate. Dacă spun din facultate, spun de acum 50 de ani…

M-am înțeles bine cu el, chiar dacă uneori întâlnirile noastre erau mai aspre, dar de fiecare dată ne uneam forțele pentru binele artiștilor. Așa au apărut o serie de drepturi pe care le-au obținut artiștii într-o perioada foarte grea.

Lefurile, indemnizațiile, tot ce era legat de artă, știință, erau foarte mici și uite așa au existat multe întâlniri din care artiștii și nu numai doctorii etc au obținut unele drepturi. Și asta în mod special datorită lui Ion Caramitru.

Regret dispariția lui”, a fost mesajul lui Alexandru Arșinel, despre care se știe că a avut mai multe probleme de sănătate. În plus, Alexandru Arșinel a reușit să treacă recent și peste Covid-19.

Ulterior, actorul a acuzat că nu mai are atât de multă putere, că este mereu obosit și nu mai are aceeași energie ca înainte. Acesta este și motivul pentru care o data la trei luni ajunge la spital, pentru investigații.

De asemenea, el a suferit mai multe operații de-a lungul vremii. „Este greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul.

Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate vom mai depăși niște momente”, a completat Arșinel, conform spynews.ro.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a vorbit despre efectele lăsate de coronavirus.

„Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permite-ţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a declarat Alexandru Arșinel.

În anul 2013, Alexandru Arșinel a fost operat și i s-a făcut un transplant de rinichi. Actorul spune că urmează două tratamente în prezent, unul pentru funcționarea rinichiului, dar unul pentru îndepărtarea efectelor Covid-19. Alexandru Arșinel susține că nu mereu aceste tratamente îi fac bine.

„Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcţionare a rinichiului, şi cel mai nou, cel pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poţi să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!”, a mai declarat marele actor.