Diverse

Așa arată cel mai înfricoșător om din lume. Spune că a reușit doar 34% din ce își dorește să devină. Foto

Așa arată cel mai înfricoșător om din lume. Spune că a reușit doar 34% din ce își dorește să devină. Foto

Arată ca un adevărat ”extraterestru negru”, iar oricine îl vede are un adevărat șoc. Dar lui Anthony Loffredo nu-i pasă, pentru că și-a dorit mai mult ca orice ca nimeni să nu semene cu el. Și i-a reușit pe deplin.

Înainte să înceapă ciudatele transformări, după tânărul acum în vârstă de 33 de ani întoarceau capul toate doamnele și domnișoarele. Motivul pentru care a recurs la asemenea lucruri nimeni nu-l știe cu adevărat, însă francezul a suferit modificări cu adevărat incredibile în ultimii zece ani, asumându-și riscuri uriașe.

Mai ales că ar fi putut orbi în timp ce și-a tatuat globul ocular. Dar pentru el nimic nu e prea greu, dacă rezultatul final e cel pe care și-l dorește.

Și-a despicat limba, și-a tăiat nasul și și-a îndepărtat buza superioară

Până în acest moment el a și-a despicat limba, și-a tăiat nasul și și-a acoperit pielea cu multe piercing-uri și tatuaje. Potrivit informațiilor oferite de Mirror, recent a mai făcut o nebunie: i s-a îndepărtat și buza superioară.

Pentru că vroia să arate ca un extraterestru, i-au fost îndepărtate ambele urechi chirurgical, iar limba a fost colorată în verde. Pentru că în Franța, operația de extirpare a nasului nu e legală, el a călătorit în Spania pentru a suferi o astfel de intervenție greu de înțeles pentru orice altă persoană.

Tot recent, Anthony și-a dat seama că mâinile sale nu se mai potrivesc cu noul chip, așa că le-a transformat în gheare. Înainte însă, și-a tăiat două degete. Chiar dacă a trecut prin asemenea modificări generale, el spune că nu e mulțumit și că a suferit doar 34% din ceea ce vrea să devină.

Prietenii din online sunt șocați

El își ține la curent cei 718.000 de urmăritori de pe contul de socializare cu eforturile sale pentru a-și schimba total aspectul și sunt momente în care aceștia sunt pur și simplu șocați când văd fotografiile.

Există însă și fani care îl laudă pentru curajul și îndrăzneala de care dă dovadă. “Acest lucru este deranjant și fascinant în același timp. Nu credeți că aș putea face asta, dar vă felicit pentru că vă trăiți visul”. “Felicitări pentru că ai continuat proiectul. Este incredibil de minunat”, sunt câteva dintre comentariile internauților.