Info Actual

Info Actual > Showbiz > Asia Express, lider de piață absolut. În minutul de aur, 2, 3 milioane de oameni s-au uitat la emisiune
Showbiz

Asia Express, lider de piață absolut. În minutul de aur, 2, 3 milioane de oameni s-au uitat la emisiune

Asia Express, lider de piață absolut. În minutul de aur, 2, 3 milioane de oameni s-au uitat la emisiune

Asia Express, lider de piață absolut. În minutul de aur, 2, 3 milioane de oameni s-au uitat la emisiune. În ediția de marți,  Asia Express  și-a desemnat finaliștii. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt cele două echipe care se vor lupta în această seară pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor. După o cursă greu de imaginat până în Taipei, Adda și Cătălin Rizea au părăsit aseară competiția.

Asia Express, lider de piață absolut

433Ediţia difuzatã marți, 21 aprilie s-a impus ca lider de piaţã pe toate categoriile de public. Conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani. A obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:23-23:30), o audiență medie de 13.5 puncte de rating și o cotă de piață de 34.4%, faţã de urmãtorul clasat. Pro TV a înregistrat atunci 6.8 puncte de rating și o cotă de piață de 17.5%.

Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor. A înregistrat 11.2 puncte de rating şi 23.9% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 7 puncte de rating şi 14.8% cota de piaţã.

Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească Asia Express- Drumul Comorilor. Show-ul a fost lider de audiență cu o medie de 10.9 puncte de rating și 22.5 cota de piață. Pro TV se clasa pe poziţia secundã cu o medie de 7.8 puncte de rating și 16.2% cota de piață.

În minutul de aur, înregistrat la 21:41, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmãreau cu sufletul la gură cursa echipelor spre Taipei.

Finala Asia Express, miercuri, 22 aprilie

În seara aceasta, imediat după Observator, Antena 1 difuzează marea finală Asia Express. Telespectatorii se pot aștepta la o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei. Adrenalina, tensiunea, suspansul, dar și bucuria victoriei vor atinge în cote maxime. Cele două echipe au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan.

Cei patru concurenți sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru marea amuletă de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express. Vor practica wushu, vor desluși arta feng shui și vor alerga prin piețele de noapte din Taipei.

Traseul până la Gina va fi extrem de complicat, iar echipa care va ajunge pe primul loc va bate gongul victoriei.