Info Actual > Diverse > Astăzi este sărbătoare mare. Peste 2,2 milioane de români poartă acest NUME! Cui spunem „La mulți ani”?
Diverse

Astăzi este sărbătoare mare. Peste 2,2 milioane de români poartă acest NUME! Cui spunem „La mulți ani”?

Astăzi este sărbătoare mare. Peste 2,2 milioane de români poartă acest NUME! Cui spunem „La mulți ani”?

Astăzi este sărbătoare mare. Peste 2,2 milioane de români poartă acest NUME! Cui spunem „La mulți ani”? În fiecare an, pe 9 septembrie, a doua zi după Sfânta Maria Mică, se sărbătorește Sf. Ana. Un prilej nou de sărbătoare, pentru cei peste 2,2 milioane de români care poartă acest nume sfânt.

Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem un gând bun celor dragi, rude, prieteni, colegi de servici sau cunoscuți, care poartă numele de Ana Anamaria / Ana-Maria Aneta Anișoara Anita Anuța Anica Anca / Ancuța.

Mesaje Sfânta Ana 2021. Dacă vă aflaţi în pană de inspiraţie, ziarulunirea oferă mai jos câteva sugestii, idei de mesaje, sms-uri cu urări şi felicitări de Sfânta Ana.

· Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

· Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

· Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un sincer „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

· Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un gand sincer de iubire!

· Cu ocazia zilei tale de nume iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!, scrie RomaniaTV.

· Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Mesaje Sfânta Ana 2021

· Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator. Multumesc ca ai grija de mine!

· Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.