Diverse

Astăzi se împlinesc 107 de ani de la nașterea Elenei Ceaușescu. Face parte din topul celor mai diabolice femei din lume

Astăzi se împlinesc 107 de ani de la nașterea Elenei Ceaușescu. Face parte din topul celor mai diabolice femei din lume

Soția fostului dictator Nicolae, Elena Ceaușescu, a lăsat în urmă mult rău, motiv pentru care este considerată una dintre cele mai rele femei din istoria omenirii.

Chiar dacă a avut doar patru clase primare, avea un extraordinar de bine dezvoltat cult al personalității, iar în jurul datei de 7 ianuarie nu exista an în care să nu fie ridicată în slăvi pentru ceea ce era.

Adică „femeia erou”, „personificarea perfectă a valorilor tradiţionale ale istoriei naţionale”, „academiciana de nivel mondial”, „omul şi savantul înzestrat cu o aură planetară” şi „femeia model”. Din păcate însă, cea numită odinioară torța partidului, a sfârșit prin a fi acuzată de genocid, trecând în lumea celor drepți chiar în sfânta zi de Crăciun.

A interzis folosirea contraceptivelor

Nimeni nu a înțeles de unde putea să aibă această femeie atât de multă răutate, însă ceea ce a făcut în perioada vieții poate fi cu greu înțeles.

Ea a fost cea care a interzis folosirea pilulelor contraceptive de către femei. În această situaței, acestea erau obligate să aducă pe lume copii nedoriți care ulterior erau crescuți la orfelinate în cuvinte greu de reprodus.

A refuzat să recunoască cazurile de SIDA

Ca și președinte al comisiei de sănătate, Elena Ceaușescu n-a vrut nici în ruptul capului să recunoască cazurile de SIDA la nivel mondial. Acesta a fost motivul pentru care s-au îmbolnăvit tot mai multe persoane.

De asemenea, având funcția de președinte al comisiei de sănătate, Elena Ceaușescu a refuzat să recunoască la nivel mondial cazurile de SIDA. Așadar, au apărut din ce în ce mai mulți bolnavi. Tot ea a fost cea care a impus, spun sursele, rația alimentară la români și a ordonat distrugerea bisericilor, ba chiar se spune că ultimele sale cuvinte înainte de a muri au fost „să ajungeți în iad”.

De ce a interzis vizitarea mănăstirilor din Bucovina

O altă decizie nefirească a Elenei Ceaușescu a fost interzicerea vizitelor la mănăstirile din Bucovina. Motivul? A fost odată în acele locuri sfinte, iar maicile nu și-au întrerupt rugăciunea pentru ea, iar acest lucru a înfuriat-o la culme.

„Recent, un articol neobişnuit publicat de scriitorul şi jurnalistul Fănuş Neagu a apărut în Flacăra, cunoscutul săptămânal editat de Adrian Păunescu. Neagu, care este foarte popular în România datorită croncilor sale de sport din România Literară şi, mai nou, din Luceafărul, şi-a îngăduit să o critice voalat pe Elena Ceauşescu.

„Elena Ceauşescu a vizitat o mănăstire din Bucovina în timp ce călugăriţele se rugau”

S-a plâns că şcolarilor le este interzis să viziteze mănăstirile faimoase în lume din Bucovina, o măsură despre care în România se crede că îşi are originile într-o decizie luată de Elena ceauşescu.

Acest zvon care este bine cunoscut în România, arată că Elena Ceauşescu a vizitat o mănăstire din Bucovina în timp ce călugăriţele se rugau. Maicile nu şi-au întrerupt rugăciunea pentru vizitatorul important, care din această cauză s-a înfuriat şi a interzis vizitele la mănăstiri”, arăăa un articol păstrat în arhivele RFE din anul 1981.

dictatori

Care sunt cele mai diabolice femei

În topul celor mai rele femei din lume în care e înscrisă și Elena Ceaușescu, mai fac parte potrivit bagusseven.blogspot.com, Williamina „Minnie” Dean, Karla Homolka, Elisabeta I a Angliei (1533-1603), Marybeth Tinning, Rosemary West, Phoolan Devi, Delphine LaLaurie și Jiang Qing.