Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Astrele au hotărât! 13, zi pentru decizii și hotărâri importante
Ezoteric

Astrele au hotărât! 13, zi pentru decizii și hotărâri importante

Astrele au hotărât! 13, zi pentru decizii și hotărâri importante. Astrologul Daniela Simulescu a prezentat pentru DCNews horoscopul zilei de 13 martie.

Berbec

Ești prea preocupat de a deține controlul în orice situație. Oamenii din viața ta nu te recunosc și nu sunt de acord cu această varianta a ta.

Taur

Posesivitatea va fi în dezavantajul tău azi.Și asta, pentru că se va baza doar pe o serie de suspiciuni neîntemeiate. Îți vei da seama că este aiurea cum procedezi.

Gemeni

Ești la un pas de a lua decizii bazate pe intuiție, și nu pe rațiune. Și știi și tu că de câte ori se întâmplă asta, ai parte doar de greșeli de corectat.

Rac

Apropiații au propriile lor îngrijorări, nu mai au timp și de ale tale. Și dacă nu îți dau atenție, nu înseamnă că nu le pasă deloc de starea ta.

Leu

Superiorii îți dau un ordin și refuzi să îl duci la bun sfârșit. Nu ai o explicație clară în acest sens, pur și simplu vrei să îi contrazici.

Fecioară

În funcție de deciziile mici și efortul depus de la locul de muncă, vei putea petrece mai mult timp cu persoana iubită.

Balanță

Gândul că va trebui să faci cumpărături și să faci și economii este insuportabil. Ai vrea să poți merge în magazine fără prea mult stres.

Scorpion

Ca să mai scapi de grijile de la serviciu, îți induci toată energia și așteptările în acțiunile partenerului. Și bineînțeles, vei fi foarte nemulțumit.

Săgetător

Toată lumea vrea liniște și să petreacă mai mult timp în casă, tu vrei opusul. Să ieși în oraș, să faci sport în natură sau să îți vizitezi prietenii.

Capricorn

Astăzi devii mesager pentru toată lumea din jurul tău. Nimeni nu vrea să comunice cu nimeni și te obligă pe tine să faci acest lucru.

Vărsător

Recomandarea astrelor este să nu îți aglomerezi programul pentru că nu vei face față la multe sarcini. În plus, nici nu ai energie.

Pești

Pierzi mult timp vorbind la telefon sau pe rețelele de socializare. Vrei să ții legătura non-stop cu persoanele dragi și să te asiguri că sunt bine.