Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Astroloaga faimoasă care a prezis COVID-19. Predicții despre noul președinte al Americii 
Ezoteric

Astroloaga faimoasă care a prezis COVID-19. Predicții despre noul președinte al Americii 

Astroloaga faimoasă care a prezis COVID-19. Predicții despre noul președinte al Americii 

Astroloaga faimoasă care a prezis COVID-19. Predicții despre noul președinte al Americii.

Jessica Adams este o foarte cunoscută astroloagă în Marea britanie. Cu un an în urmă, Jessica și-a avertizat cei trei milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare că lumea va fi lovită de un virus. Aceasta a oferit un indiciu și anume, data de 10 ianuarie 2020, care s-a dovedit a fi chiar ziua în care la Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza Covid-19.

„Am vrut să avertizez oamenii despre pensiile lor, economii, împrumuturi și să le spun să se pregătească pentru că lumea se va întoarce pe dos”, a declarat aceasta, conform Pro Tv.

Jessica Adams a prezis, la începutul acestui an, o „surpriză în octombrie”, legată de alegerile prezidențiale din SUA, care ar putea însemna „căderea lui Trump”.

„Surpriză în octombrie? Vedem acest ciclu când președinți, prim-miniștri, premieri și senatori sunt înlăturați de la putere prin vot. Se îmbolnăvesc și demisionează”, a scris Adams.

Și în acest caz ea a ales un indiciu și anume data de 1 octombrie, ziua în care a fost și ziua în care Donald Trump a fost diagnosticat cu Covid-19.

Jessica Adams

Jessica Adams, predicții pentru următorii ani

Pandemie

Nu va exista un vaccin împotriva Covid-19. Vom învăța să trăim cu virusul, așa cum s-a întâmplat cu SIDA.

Brexit 

Ultima săptămână din ianuarie 2021 va fi critică. Brexit-ul va arunca Marea Britanie unde era în urmă cu 2.000 de ani, înainte de invazia Imperiului Roman. În câteva luni, țara se va împărți în patru entități distincte. Premierul Boris Johnson va amâna divorțul de UE deoarece și Italia va decide să părăsească Uniunea în 2021.

Alegerile din SUA

Va fi un dezastru și alegerile ar putea fi chiar amânate până pe 20 noiembrie 2020 din cauza unor procese în instanță. Dar dacă privim spre anul viitor, liderul de la Casa Albă nu este Trump și nu este republican. Sunt atât de multe lucruri care să ne încânte la anul următor. Va fi unul divers și va fi vorba despre comunitate și egalitate, despre feminism și femei și despre persoanele de culoare.

Schimbările climatice 

Criza climatică se va încheia în 2026, iar activista Greta Thunberg va reveni la viața ei obișnuită.

Familia Regală britanică

Nu va exista o împăcare între prinții William și Harry.

Tineri

Începând cu anul 2023, tinerii din ziua de azi vor ajunge rapid la putere. Vom avea foarte mulți politicieni tineri care își vor îndeplini misiunea, aceea de a trata pe toată lumea în mod egal. Nu acceptă sexismul sau rasismul, nu sunt interesați de dragoste și sex, dar le pasă de prietenie și activism și vom fi uimiți de cât de repede se mișcă.

Bani și inovații 

Vor fi schimbări uriașe în economia globală. Va fi sfârșitul spălării banilor și a sistemelor economice corupte și putrede. Anul viitor vom avea inovații și invenții mai importante decâte cele pe care le-am văzut în ultimii ani.