Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Astrolog, avertisment sumbru: „Uitați-vă în jurul vostru…” 
Ezoteric

Astrolog, avertisment sumbru: „Uitați-vă în jurul vostru…” 

Astrolog, avertisment sumbru: „Uitați-vă în jurul vostru...” 

Astrolog, avertisment sumbru: „Uitați-vă în jurul vostru”! Gemenii au astăzi o zi mai puțin favorabilă. Totul merge pe dos, iar Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, vine cu câteva sfaturi prețioase pentru acești nativi. Aceleași sfaturi sunt valabile și pentru cei cu ascendent în Gemeni.

Dacă ai o zi proastă „nu băgați zânzanie între unii colegi și alți colegi doar pentru că nu vă simțiți voi confortatil cu alte persoane, spune Daniela Simulescu. De ce? Pentru că s-ar putea să vă treziți și voi la un moment dat într-un joc din acesta și nu o să vă convină.

Astrolog, avertisment sumbru: „Uitați-vă în jurul vostru…”

„Uitați-vă în jurul vostru la colegi, la oamenii cu care lucrați online sau nu. Nu încercați să-i găsiți vină pentru alții și să-i învrăjbiți pe unii împotriva celorlalți și să-i bârfiți pe alți colegi. Nu băgați zânzanie între unii colegi și alți colegi doar pentru că nu vă simțiți voi confortatil cu alte persoane. Nu le dăunați, pentru că s-ar putea să vă treziți și voi la un moment dat într-un joc din acesta și nu o să vă convină”, le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Gemeni.