Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Astrolog, previziuni sumbre pentru o zodie: „Saturn pune multă PRESIUNE”
Ezoteric

Astrolog, previziuni sumbre pentru o zodie: „Saturn pune multă PRESIUNE”

Astrolog, previziuni sumbre pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a prezentat previziunile valabile pentru această săptămână. Deși doresc să facă extrem de multe lucruri, nativii unei zodii sunt restricționați. Provocarea vine din partea familie, însă empatia e cheia succesului.

126„Voi ați vrea să faceți atât de multe lucruri, de ați putea să vă duceți și pe Lună! Vreți să faceți, dar sunt restricții și trebuie să țineți cont de ele. Saturn pune multă presiune, nu aveți energie. Mercur e la voi în casa comunicării”.

Astrolog, previziuni sumbre pentru o zodie: „Vă place să fiți deasupra lumii”

„După toată această perioadă, nu credeți că e cazul să comunicați puțin diferit? Știți cine vă provoacă foarte mult? Zona de familie, de casă, de mamă, tată. Învățați să comunicați altfel cu rudele.

Vouă vă place să fiți deasupra lumii. E nevoie să empatizați. Empatia e cheia succesului pentru voi în această săptămână. Înțelegeți că oamenii nu au cum să se reinventeze de pe o zi pe alta”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Vărsător și cei cu ascendent în această zodie.