Lifestyle

Atac pentru medici. Radu Banciu: „Astia sunt rebuturile secolului 21 pe planeta”

Atac pentru medici. Radu Banciu: „Astia sunt rebuturile secolului 21 pe planeta”

Atac pentru medici. Radu Banciu, prezentator TV, a transmis un mesaj fulminant dupa cazul revoltator si SUA, cat si despre atitudinea medicilor in timpul pandemiei de Covid-19.

Prezentatorul TV a vorbit despre cazul barbatului de culoare omorat in SUA de catre un politist, cat si despre modul in care medicii au tratat pandemia de Covid-19.

„Este o bătaie de joc la adresa omului corect. Lucruri de genul ăsta se întâmplă în fiecare secundă, în fiecare colț al lumii. Ce contează? Zece oameni au fost omorâți de către poliția vietnameză, au fost bătuți cu lasouri, călcați în picioare. Dar acolo călcat în picioare nu spun călcat în picioare ca în Statele Unite. Nu, călcat în picioare din acela de Asia de Sud, de când de calcă, chiar de calcă. Ăștia suntem, ne merităm soarta. De asta am și fost întâmpinați așa la început de 2020.

Noi suntem compromiși. A dat peste noi o pandemie, ne-am căcat pe noi. Nu am făcut nimic și ne-am mințit unii pe alții și ne mințim în fiecare zi. Nici până astăzi nu se știe nimic despre această boală și noi venim să spunem: Vai de mine, eroii noștri…scăpa cine putea”, a spus Radu Banciu.

„Ăștia sunt rebuturile secolului 21 pe planetă”

Atac pentru medici. „Medicii au încercat să dea înapoi de câte ori au putut, cât s-a putut în nemernicia lor. Unii au încercat să scape, alții au fost trimiși înapoi. Dacă venea o epidemie în gări, impiegații ne salvau. Dacă venea o epidemie pe tarla, gândacii de Colorado ne salvau. A venit epidemia în spitale, vă rog, vă rog, e treaba voastră să ne salvați…medicii care nu știau să facă nimic.

Șase ani de medicină cum scriu ei pe Facebook, doi ani de masterat, 14 ani de rezidențiat și tu te întrebi dacă să iei Nurofen sau Paracetamol, tu medic, nu de la Țăndărei, ci medic de la Paris, medic de la New York, Madrid…pentru toți era la fel. Medicii și ăia de încearcă să cucerească alte planete. Ăștia sunt rebuturile secolului 21 pe planetă. Asta a fost tot, așa că la capitolul ăsta, ciocu’ mic, planeta este vai și amar de mama ei”, a completat el, în direct la B1 TV.