Lifestyle

Atenționare specială pentru nativii unei zodii. „Vă blamați foarte mult săptămâna. Vă urmăresc fantome”

Atenționare specială pentru nativii unei zodii. „Vă blamați foarte mult săptămâna. Vă urmăresc fantome”

Atenționare specială pentru nativii unei zodii. „Vă blamați foarte mult săptămâna. Vă urmăresc fantome”.

Astrologul Daniela Simulescu a declarat pentru DC News că Mercur și Pluto sunt „respunzători” pentru destabilizarea nativilor din zodia Taur, dar și celor cu ascendent în Taur.

Nativii acestei zodii vor avea parte de o săptămână plină de gânduri care mai de care mai intense despre ceva ce s-a întâmplat în trecut. De asemenea, nativii zodiei Taur tind să se blameze și să aibă probleme de comunicare cu partenerul de viață.

„Acest careu de la începutul săptămânii și care va dura toată săptămâna aduce foarte multe momente neînțelese în cadrul relației. Una spune unul, alta spune celălalt și bineînțeles, în loc să comunicați cu partenerul și să-i spuneți ce vi se pare vouă că ați înțeles, vă frământați pe dinăuntru.

Pe de altă parte, de ceva timp vă năpădesc tot felul de lucruri pe care nu le-ați făcut în trecut, tot felul de amintiri neplăcute. Vă urmăresc tot felul de fantome, deși ați trecut peste la un moment dat. Vă blamați foarte mult săptămâna aceasta.

Recomandarea mea e să nu o faceți și să găsiți înțelegere față de voi. Să nu uităm că Soarele și Mercur sunt în casa a cincea și în afară de casa iubirii este și casa exprimării de sine. Vedeți cum vă place să vă exprimați, poate gătiți, poate grădinăriți, găsiți o soluție să nu izbucniți. Opoziția de la sfârșitul săptămânii cu Pluto vă destabilizează foarte mult”, a declarat Daniela Simulescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *