Lifestyle

Cum ne influențează astrologia. Ce planetă guvernează fiecare zi din săptămână

Cum ne influențează astrologia. Ce planetă guvernează fiecare zi din săptămână
sursa foto publika.md

Astrologia ne poate ajuta să aflăm cum ne influențează astrele viața de zi cu zi. Astfel, putem fi mai pregătiți pentru eventualele provocări sau obstacole care se arată în fața noastră. Fiecare zi din săptămână vine cu o energie aparte. Zilele săptămânii în astrologie sunt puternic legate de astre. Mai exact, cele șapte planete importante guvernează anumite zile din săptămână.

Acest tip de citire a planetelor datează din antichitate, de pe vremea babilonienilor. Acest tip de horoscop are o însemnătate profundă și ne poate ghida pentru a nu fi luați prin surprindere.

Cum ne influențează astrologia

Zilele săptămâni sunt guvernate de diverse planete în parte. Dacă ne ghidăm după aceste indicații astrale ne putem bucura în fiecare zi de energie și putere pentru a duce lucrurile la capăt. Iată ce planetă guvernează fiecare zi din săptămână.

Luni

Astrologia ne arată că ziua de luni este guvernată de Lună. Luna reprezintă tandrețea și sentimentele puternice. Semnul Racului este cunoscut pentru schimbările frecvente de comportament. Această zodie este guvernată de Lună.  Nu începeți de luni dacă vreți ceva durabil în viața voastră. Luna reprezintă casa și sufletul. Astfel, luni este o zi bună pentru curățenie, organizare și revitalizare.

Marți

Astrologia spune că zilei de marți îi este asociată planeta Marte. Marte simbolizează energia asertivă. Berbec este semnul condus de acest astru. Mulțumită neînfricatei planete, asociem întotdeauna acest semn zodiacal cu tehnici de conducător și mai ales curaj nemăsurat. Folosește aceste resurse pentru a iniția activități care necesită putere.

Miercuri

Mercur guvernează ziua de miercuri. Mercur este planeta care ne ghidează gândurile și faptele. Acest astru orbitează, de asemenea, în Fecioară și Gemeni. Ei sunt agili și capabili de gândire rațională. Miercuri, ar trebui să începeți orice conversație, dezbatere sau proces decizional care necesită o gândire clară. Vă puteți concentra pe muncă în această zi.

Joi

Zilei de joi îi este asociat Jupiter. Jupiter este un simbol al creșterii, al expansiunii și al abundenței. El îi ghidează pe Săgetători și îi ajută să trăiască în conformitate cu valorile și convingerile lor. Săgetătorii au tendința de a se dezvolta constant. Prin călătorii, educație și spiritualitate, deoarece au convingeri morale și juste. Prin urmare, ziua de joi este cea mai bună zi pentru călătorii, educație și filozofie. În plus, este o zi ideală pentru a începe un proiect pe care îți dorești să-l duci la bun sfârșit.

Vineri

Ziua de vineri aduce Venus în prim plan. Venus este planeta venerării, a păcii, a bogăției și a posesiunilor materiale. Este senzuală, sociabilă și atrăgătoare și îi guvernează pe cei din zodiile Taur și Balanță.  Iubirea este de asemenea pe primul plan. Această zi ar fi ideală pentru o nuntă. În plus, este cel mai bun moment pentru a face achiziții sau investiții costisitoare.

Sâmbătă

Ziua de sâmbătă este guvernată de Saturn. Obligațiile și responsabilitatea merg mână în mână cu limitările și întârzierile. Capricornul se folosește de limitele și spațiul pe care Saturn le oferă. Succesul poate fi atins cu un plan clar. Sâmbătă este ziua ideală pentru a lua în considerare acest lucru. Dar trebuie acordată o atenție deosebită muncii. Ar trebui să începi anumite inițiative sâmbătă, dacă vrei ca acestea să reziste în timp.

Duminică

Soarele este considerat ca fiind sursa vieții. Nativii Leu, care sunt considerați buni și onorabili, se află sub influența Soarelui. Poate de aceea duminica este considerată cea mai bună zi pentru a-ți reîncărca energiile. Orice lucru pe care îl începi astăzi are șanse mari de reușită. Să lucrezi pentru altcineva în această zi nu ar fi recomandat. Folosește-te de independența ta, conform Catine .